Aktív témák

• poffsoft

veterán

válasz szalai56 #24882 üzenetére

kondikat le kell cserélni. Asus-on is láttam már elfáradt kondikat.És a titkos hibáikkal is nem keveset szívtam....
    Az asus szvsz egyébként tényleg gyengus, ahogy buherka is mondta. Mondjuk a FuSi-nak odaverne :O :O :O

szóval, nemtom honnan kell számolni. C=64 ér? ;]
    Az első gépem egy 5x86 133(amd) volt :) A lap nevére már nem emléxem. Aztán sok p1-p2-p3 tomato, zida :), pcchips, msi, meg a rák tudja mik voltak ... Szakmányban.
    Aztán asus (478) , epox(478), asrock(478) lapjaim voltak, aztán abit kd7 pl. Gigával nem voltam túl sikeres..
    Mostani gépek az aláírásomban, plusz van egy tomato zx98-cu (900cel), egy msi k7n2 delta -l (1100 durci), meg egy asrock k7s41gx(tbred 2500+)
    ja , meg most is henetereg itt egy asus lap, amin kimúlt a bill/ps2 csati.....

Ras: közben megtaláltam.[link] ;]

#24883: ha lenne kéznél valami sata vinyó, könnyen kideríthetnéd.
    Igen, én is hülye vagyok, mindig csak puszira, és soxor nem hiszi el a kuncsaft, hogy lassan tökönszúrom magam a szenvedéstől, és nem azért nem készült el, mert hozzá sem nyúltam :D
    #24884: bizony, az már-már csoda! Mákja van tesódnak!

WOW! Sikerült bekapcsolni a tv-out-ot egy gf2 mx400-on. Eddig szigorúan ellenállt :)

Aktív témák

Hirdetés