Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADam07
csendes tag
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni. A héten hozzájutottam egy PE4L 2.1b típusú PCIE-es adapterhez. Egy gtx460-assal szeretném használni. Latitude E5530-as Ivy Bridge-s géppel. A gépben csak HD Graphics 4000-es van.
Az egpu-t összeszerelés, valamint a gép elindulása után csatlakoztattam. A laptop fel is ismerte, gond nélkül feltelepítette a szükséges drivert. Azonbana vezérlőpultban az alábbi hibaüzenetet kaptam:Ez az eszköz nem talál szabad <típus> erőforrásokat. (Hibakód: 12)
Amennyiben használni kívánja ezt az eszközt, le kell tiltania egy másik eszközt.Ebben az esetben ha újraindítom a gépet, akkor a gép már úgy indul el, hogy a kép az egpun keresztül, külső monitoron jelenik meg. Kezdetben, ha elindítottam egy böngészőt, akkor ezt az üzenetet kaptam:
Az NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 3xx.. Képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt.
Ez nagyjából 2x-3x feljött,elment a kép és visszajött, aztán kékhalállal kifagyott majd újraindult. Ez a hibajelenség megszűnt, miután egpu-s "üzemmódban" újratelepítettem a videókártya drivert, valamint frissítettem a .Net framework-öt.
Annyit változott a helyzet, hogy nem jön fel a kernel driver hiba, hanem a böngésző elindítása után egyszerűen megfagy. Ha csak a vezérlőpult, intéző meg hasonló windows-os ablakokban mászkálok akkor semmi baj nincs.
Két hibajelenséget vettem észre ezeken kívül:
-Minden csatlakoztatás után újratelepíti a HDMI-hez tartozó audió drivert.
-Néha elindul úgy egpu-ról hogy a windowsban nem jelenik meg a kurzor.Remélem sikerült minden fontosat leírnom és tudtok segíteni. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HBO Max
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest