Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Beszereztem egy V8 beastet ,hozzá dell tápot, egy thinkpad T530-al (NVS 5400M dgpu verziós) szeretném összeboronálni, egyelőre egy kölcsön GT430-al.
Addig eljutottam, hogy összedugva a rendszert felismeri a GT430-at és tudok drivert telepiteni, és itt meg is áll a történet. Eszközkezelő látja, de hiába dugok rá külső megjelenítőt A 430 dsub csatijára, nem történik semmi.Belső kijelzőn szintén semmi.
Ha nvidia vezérlőpultban nézném, csak két karit lát, az indegráltat és az 5400Met.
Ha biosban letiltom az 5400M-et, akkor eszközkezelőben marad az integrált és a GT430.Ilyenkor ha elinditanám az nvidia vezérlőpultot hibát ir ki : Nincs Nvidia kompatibilis videókártya...vagy valami ilyensmi.
Hogyan tovább? Mivel tudok még próbálkozni?
12-es hibakódot nem kaptam, valamint a beastten van egy háromállásó kapcsoló, jelenleg a bal szélére van kapcsolva, azt még nem piszkáltam. Változtatna bármin ,ha azzal próbálnék állitani valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Witcher topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Sorozatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest