- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
válasz
kzsolt00
üzenetére
Már ne haragudj, de ha ezt akarod szakdolgozati témának, akkor legalább kapásból arra vehetted volna a fáradtságot, hogy a topicot átnézd. Az első oldalon ott lesz a referencia hivatokozások között az angol nyelvű techinferno-s fórum címe. Ennél szélesebb, részletesebb tudásbázis nincs a témával kapcsolatban. Tekinthetsz rá úgy, hogy amire ott nincs válasz, arra egyáltalán nincs.
A te esetedben az lett volna a minimum, hogy azt legalább vázlataiban végig nézed. Teljesen korrekt jól érthető formában van minden, tematikusan összefoglalva. Regisztráció után kérdezni is lehet és viszonylag hamar jön válasz is.Nem is értelek igazából. Azt mondod, hogy szakdolgozati téma, de pontosan utána tudtál volna nézni előre mi fog majd rád várni. Én egy mezei user vagyok mindenféle különösebb háttérismeret nélkül, mégis simán megoldottam magamnak mindent a fórumos infók alapján...
Szerintem ugorj neki még egyszer az angol fórumnak. Más nem nyelvgyakorlásért.
Végeztél hidd el a fejed fogod majd, hogy miket kérdeztél.

Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Milyen házat vegyek?
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest