- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csenkesz
csendes tag
Sziasztok!
... elveszett, az egér "tücske"
(Dongle)
Ilyenkor mi a teendő?kuka, ? (falidísz?) or?
További szép napot!
Janoska -
válasz
Donki Hóte #7055 üzenetére
Itt a szoftver hozzá, abban ki tudod majd kapcsolni.
[link]
-
Találtam a fiókban egy pár éve vásárolt Mantistek GM2 egeret.
Csatlakoztatás után szép szívárványszínű fények kezdenek világítani rajta mindenhol
Nincs kifogásom a Pride ellen, de most inkább kikapcsolnám a fényeket
Hogyan lehet ezt megtenni? Win11 nem telepített semmi drivert, úgy használja, ahogy az egér van.
Csak van valami gombkombináció, amivel ki lehet kapcsolni a fényeket
-
csibuka85
őstag
Sziasztok én Norbi vagyok. Nekem van egy 7 éves Logitech G903 as egerem ami egy hete olyat produkál vezetéknélkül hogy ha mozgatom az egeret ugrik össze vissza , nem lehet vele normálisan játszani, de vezetékesen nem csínálja. Szerintetek mi lehet a probléma ?
-
Üdv!
Sharkoon Drakonia egérhez egértalpakat honnan tudnék beszerezni? Méretre vágható is jó. Kicseréltettem még régen a mikrokapcsolót benne és úgy emlékeztem, hogy gyárilag kaptam tartalék talpakat hozzá de vagy elhagytam vagy rosszul emlékszem és nem kaptam. De kellett, hogy kapjak: [link] de még azt a kis hordtáskát is sikerült elhagynom, hogy azt a hülye a fejemet....
-
Zaied
addikt
válasz
Nobbigstein #7041 üzenetére
Rég frissítettem ugyan, de a jobbak így is benne vannak.
-
oke
senior tag
Sziasztok
Van egy logitech g703 egerem. aminél előjött a már szokásosnak mondható görgő hiba (nem, vagy össze- vissza görget). Elsősorban szeretném megjavíttatni, néztem a hardveraprón RAMyMamy hírdetését, de jelenleg nem vállal javítást (jegelve van a hírdetése). Van esetleg más, aki vállal ilyet?
Nézegettem azért alkatrészt is hozzá - ha más nem rászánom magam a javításra - de elbizonytalanodtam, hogy encoder vagy kerék hiba lehet, Ali-n mindkettő fellelhető ugye. Illetve ha encoder kellene, akkor egyszerűbb beszerelni azt, amelyik panellel együtt árulnak? -
Nobbigstein
tag
Sziasztok!
Van két régebbi Logitech G Pro-m (még a Hero szenzor előtti parakord kábeles verzió), amik duplaklikkesek, de most úgy alakult, hogy kicserélném bennük a kapcsolókat. Tudnátok segíteni, hogy pontosan melyiket kapcsolót és az aliról honnan érdemes megrendelni hozzá? Gondolom érdemes a bal mellett a jobbat is kicserélni egy úttal. Megéri az enkódert is kicserélni, vagy az nehezebben romlik el? Köszi!
-
niof
veterán
De ahhoz 2 gombot kell lenyomni.
A kényelem nagy úr.
Amúgy, és tényleg én is befejezem a témát, abszolút semmi nem érződik belőle. Mikor beraktam a helyére csavar nélkül, szépen belesimult a helyére. Nem volt gondom vele.
Egyébként meg, most akadtam épp Szellem. írására a Logout-on erről a kínai csodaegérről. Egy HTPC-nél használok vezetékmentest, egy kis szutyok Logi-t, és már egy ideje szemezgetek a vezeték nélküli cuccokkal, de eddig nem "talált be" nálam egyik sem. Eddig.Tettem fel neki pár kérdést a cikk alatt, remélem válaszol rá majd. A vírusirtós topikban mindig segítőkész, úgyhogy gondolom a saját blogbejegyzése alatt is az lesz...
-
Zaied
addikt
Próbáltad már úgy hogy a ctrl-t lenyomva tartod és úgy kattintasz ball egérgombbal? Az is új lapon nyitja meg. Plusz nem koptatja a görgőt
Átlagba a kocak megbízhatatlanabb, mint a téglatest alakú kapcsolók. A csavar hiányával nekem meg volt már többször is problémám, igaz más egérnél, ezért volt a feltételes mód. -
niof
veterán
válasz
RAMyMamy #7031 üzenetére
Igazából nem maradt bennem tüske, csak annyira biztos voltam a dologban már akkor, hogy ez működőképes lesz, hogy elhatároztam, hogy ha nem hibázik, akkor huzamosabb használat után visszatérek, és az orrod alá dörgölöm, hogy igazam volt. Ha rossz megoldás lett volna, akkor azzal jövök vissza, hogy neked volt igazad, és hogy vettem bele más kapcsolót. Tehát, ez egy nyitott kérdés volt, és így egy év után lezárom én is, az első variációval.
-
niof
veterán
Igazából, ha csak a böngésző kezelését nézem, csak ott 2 külön módon használom. 1.: Görgővel kattintva nyitom meg a hivatkozásokat új lapon, sokkal kényelmesebb, mint jobb klikk és a menüből kikeresni ezt az opciót. Aki nem ismeri, próbálja ki! 2.: A görgőt lenyomva tartva és az egeret finoman hátrahúzva megy a smooth scrolling az oldalakon, mondjuk olvasás közben.
Néhány más alkalmazásnál vannak dedikált funkciók a görgőkattra, plusz egy-két játékban is használom. Nem véletlen, hogy a dome kapcsoló megadta magát. Nem tudom más mennyire használja intenzíven, én elmondhatom, hogy igen. A metal-dome-nál mindenesetre eddig sokkal jobb megoldásnak tűnik.
És ennyiféle használat mellett sem vettem észre, hogy bármi gondja lenne. Persze, értettem az "okozhat" kifejezést, de nem okozott.
Amúgy elmentettem magamnak a bejegyzésedet, ahol az Omron helyett javasolsz más kapcsolókat, ha esetleg megfáradna, azok közül fogok szemezni, tuti nem térek vissza az eredeti megoldáshoz (Talán picit keményebb kapcsolót érdemes lenne kipróbálni, billentyűzet esetén is jobban szeretem a 60 g (cN) feletti kapcsolókat.). Mert bár kb. 0,5 mm-el off a pozíciója, mint ahogy az akkor készült képen is látható, mégis megbízhatóbban működik, az eddig tapasztaltak alapján. -
RAMyMamy
tag
-
RAMyMamy
tag
Az egy 130gf-es kapcsolo, amit irtal, olyat egerbe nem raknak gyarilag.
EVQP0E07K lehetne max, de arrol sincs szo itt.MX Master 3-ban 3 pines kinai Omron van a fogombok alatt.
3S-ben valami ocska kocka silent kapcsolo, talan Kailh.Felejtos mind a ketto.
Kailh GM 2.0 vagy Huano Silent Brown, ez 3 pines (a torzios rugos klikk mechanikahoz ebbe jo, es befer siman, ha a hatso, felesleges labat levagod).
Ha esetleg megis switch csere lenne a vege... (Hardverapron van alkatresz.)
A muanyag gombjai meg neha kicsit be tudnak szorulni es futan kattanni. Hogy pontosan mitol es hogyan, ne kerdezd, de mar en is lattam.
-
Zaied
addikt
Ne haragudj, de én már el is felejtettelek, vissza kellet keresnem miről is van szó. Régen is csináltak ilyet(kockát téglára cseréltek), csavarokat is hagytak már ki egérből. Attól még hogy nálad nem jelentkezett ennél a konkrét modellnél hiba/probléma(vagy csak érzéketlen vagy rá, van olyan aki szenzor skippinget se veszi észre) továbbra se buzdítanák rá senkit, mert a véleményem ettől még nem változott
okozhat problémát
.Ha meg ilyenre adnám a fejem inkább valami GM2.0-át pl. raknák be, mintsem egy főgombnak való japán omront, persze van akinek ez jön be.
-
RAMyMamy
tag
Oszinten sajnalom, hogy ekkora nyomot hagyott benned a hozzaszolasom, de egy ev utan ideje lenne elengedni, nem gondolod?
Tevedesben vagy, ha azt hiszed, csak nekem nem "tetszett" (es a javitas ne legyen mar egy szubjektiv dolog, konyorgom!!!), hiszen Zaied is leirta, mi a problema. Valoszinu meg sok masik embernek is lett volna hozzafuzni valoja, de latva a reakcioidat, es azt, ahogy itt is es az egervalasztos topikban is allandoan a laikusok okoskodasa megy, ahelyett, hogy hallgatnanak a tapasztaltakra, kb. kar koptatni ezekre a billentyuzetet.
Es ennek margojara ez az utolso megjegyzesem hozzad.
-
niof
veterán
válasz
RAMyMamy #7029 üzenetére
Fogom is. Igazából, mivel tökéletesen működik, egy misclick sem volt, sem működési bizonytalanság, ezért nem láttam értelmét, hogy más kapcsolót keressek bele. Sőt, szerintem sokkal jobb megoldás, mint a metal-dome típusú kapcsoló, ami eredetileg benne volt. Csak gondoltam elújságolom, hogy mert neked nem tetszett, és szerinted gány, attól még hibátlanul teszi a dolgát egy év elteltével is. Még ha a kezedbe adnám, ismeretlenül, és használnád egy darabig, akkor sem hiszem, hogy feltünne bármi. De persze leszólni le lehet... Az nagyon megy.
-
niof
veterán
válasz
RAMyMamy #6814 üzenetére
Csak mondom, eltelt lassan egy év, és tökéletesen működik, miszter hozzáértő...
#6815 Zaied
Akkor sem volt, és most sincs nyoma az átalad említett jelenségnek. Feszes és pontos. Pedig nem keveset volt ennyi idő alatt használva, mivel munkaeszköz. És köszöni szépen, jól van. -
zetecR
addikt
Sziasztok,
az 5 éves MX Master 3 egerem bal gombja elkezdett felhangosodni.
Nincs kihagyás, nincs duplaklikk, csak hangosabban kattan, mint szokott - szeretném cserélni a kapcsolót.
Elvileg EVQ-P0D07K van benne - mire érdemes cserélni és esetleg honnan érdemes beszerezni? -
dpatrik0630
friss újonc
Sziasztok,
Adott egy Logitech MX Master 3 for Mac típusú egér.
Garancia már lejárt. Eddig szuperül működott bluetooth-al, viszont mostanra eldobott minden kapcsolatot(minden eszközön, nem csak MacOS-en), és nem tudom újra csatlakoztatni.
Nem tudom hogy a bluetooth modul adta-e meg magát, vagy mi baja lehet.
Bekapcsolni bekapcsol, ahogy az alján lévő készülékváltó/bluetooth gombot lenyomom, elkezd villogni a led, egy hosszú-egy rövid villanás. Nem látható semmilyen eszközön, mintha nem is lenne bluetooth-a.
Valaki találkozott már ezzel a problémával?
Hardveres vagy szoftveres baj lehet?
Ha valaki ért hozzá, és a javítást is vállalná, kérem vegye fel velem a kapcsolatot.
Köszi előre is! -
Üdv!
PUSAR xlite2 wireless(V1.3.3.)
Egér V0341Rendeltem egy dounglet, mert sajna elveszett(USB rész). Az a helyzet, hogy nem működik az egér ha kábel nélkül akarom használni. Az egér csak akkor működik, ha a gyári kábelen csatlakoztatom, ha az egér power gombja ki van kapcsolva IS működik, ha bekapcsolom az egér power gombját akkor IS működik, ekkor jelzi a töltottséget is. Ha rádugom a wifis cuccott, ( és nyilván kábelrő leválasztom ekkor ) nem látja az egeret.
Ha az USB jeladót csatlakoztom, a windows jelzi, hogy vette az új ezközt (kapcsolat hang, ha kihúzom, szintén adja a rendszer az eltávolítva hangot)
Mi lehet a gond? A rendelt(eredeti pulsar webshop rendelés) termék hibás lehet?Köszi.
-
RAMyMamy
tag
válasz
freeknight #7019 üzenetére
Corepad, Esports Tiger vagy egyeb PTFE potyi talp.
Ha nem passzirozod bele az egerpadba az egeret, akkor nem fontos a szenzor kore is talp. -
freeknight
őstag
Sziasztok!
Razer Deathadder Elite-hez keresnék teflon talpakat emberi áron, külföldi rendelés is opció. Csak a gyári műanyagot találtam aranyárban, és ráadásul még abból is hiányzik a szenzor körüli terület talprésze. -
grizlisandor
veterán
Sziasztok!
Vettem használtan egy Razer Naga Hex egeret, gumi hüvelykúj támasz nincs meg hozzá és pótolni szeretném.
3D nyomtatással akarok oda csináltatni valamit, de véletlen valaki nem tudja a pontos méreteit? Kerestem googleban, de nem találtam, csak annyit, hogy a rma-zott egerekhez nem adott a Razer.Megyek szórakoztatom majd a 3D nyomtatós topikot, hogy milyen anyagból, meg mibe rajzolja meg.
-
Sziasztok. Sokféle alkatrészt árulok egerekhez HA-n aztán többen kérdezték már hogy kezdőként hogyan forrasszanak ki és be egy mikrokapcsolót ha még nem csináltak ilyet. Leírtam már tömérdekszer szavakkal de jött igény videóra is aztán rászántam magam h levideózok egy ki/be-forrasztást
. Még majd egy encoder-nél is megteszem ezt mert ugyanazokat is így kell de mégis egy picit másképp
. Ja amúgy páka hőfokot lehet elfelejtettem említeni a videóban de ez állomás/páka/hegy és ón függő is mert vannak eltérések bőven de én 260-280 körül szoktam azzal a nagyobb laposabb heggyel (T12-K), kisebb heggyel érdemes kicsit magasabbon tapasztalataim alapján...
És akkor a videókat pedig itt találjátok: [link]
Jó forrasztgatást!
-
korpas15
tag
Sziasztok!
Lamzu Atlantis Mini egerem lefele görgetés közbe ugrál visszafele is. Lehetséges hogy a görgő encoder elkoszolódott? Vagy ezt csak egy encoder csere fogja megoldani? -
Nemo1001
aktív tag
se az ára se a forgalmazó nem egyezik.
-
Nemo1001
aktív tag
Sziasztok g305 lightspeed egerem van, baj van vele nem ismeri fel a ghub.
https://www.logitechg.com/hu-hu/products/gaming-mice/g305-lightspeed-wireless-gaming-mouse.910-005282.html?srsltid=AfmBOoqX8jXTEHj-cQwvEjjuhYr7fzQDHtUKA2y4GCgXj4JFYfB3Ww8C
már ezeket is végig próbáltam de még mindig nem lett jó
( Exit G HUB by right-clicking the applet in the task tray and selecting Quit.Navigate to C:\Users\[USERNAME]\AppData\Local\LGHUB, where [USERNAME] will be specific to your account.Find settings.db and make a copy and back this up somewhere on your computer. The Desktop is a good place so you can find it easily.Navigate to C:\Users\[USERNAME]\AppData\Local\LGHUB, where [USERNAME] will be specific to your account.Delete the settings.db file in the LGHUB folder.Run G HUB. You will notice that all the settings have been set back to default and the settings.db file has been rebuilt.
Restoring your old settings
If you want to restore your old settings:
Quit G HUB.Copy and paste the backup of settings.db that you saved earlier into the C:\Users\[USERNAME]\AppData\Local\LGHUB folder.Run G HUB — your old settings should be restored.) install,unistall az összes usb portot ki próbáltam akkor sem ismeri fel a Ghub ,laptop-on is ki próbáltam ugyanaz a helyzet nem ismeri fel a ghub az egeret .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kártyafüggetlen iPhone 13 Mini, 128GB
- Alcatel OneTouch Pixi 3 (8079) 10,1 tablet
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
- Dell Latitude 7320 2 in 1 Detachable (Laptop/Tablet) 16GB RAM 512GB NVME SSD eSIM Dell Gar 2027-ig
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 34WN750-B - 34" IPS - 3440x1440 WQHD - 75Hz 5ms - FreeSync - HDR 10 - Hangszórók - sRGB 99%
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest