Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• niof

veterán

válasz Zaied #7032 üzenetére

Igazából, ha csak a böngésző kezelését nézem, csak ott 2 külön módon használom. 1.: Görgővel kattintva nyitom meg a hivatkozásokat új lapon, sokkal kényelmesebb, mint jobb klikk és a menüből kikeresni ezt az opciót. Aki nem ismeri, próbálja ki! 2.: A görgőt lenyomva tartva és az egeret finoman hátrahúzva megy a smooth scrolling az oldalakon, mondjuk olvasás közben.
    Néhány más alkalmazásnál vannak dedikált funkciók a görgőkattra, plusz egy-két játékban is használom. Nem véletlen, hogy a dome kapcsoló megadta magát. Nem tudom más mennyire használja intenzíven, én elmondhatom, hogy igen. A metal-dome-nál mindenesetre eddig sokkal jobb megoldásnak tűnik.
    És ennyiféle használat mellett sem vettem észre, hogy bármi gondja lenne. Persze, értettem az "okozhat" kifejezést, de nem okozott.
    Amúgy elmentettem magamnak a bejegyzésedet, ahol az Omron helyett javasolsz más kapcsolókat, ha esetleg megfáradna, azok közül fogok szemezni, tuti nem térek vissza az eredeti megoldáshoz (Talán picit keményebb kapcsolót érdemes lenne kipróbálni, billentyűzet esetén is jobban szeretem a 60 g (cN) feletti kapcsolókat.). Mert bár kb. 0,5 mm-el off a pozíciója, mint ahogy az akkor készült képen is látható, mégis megbízhatóbban működik, az eddig tapasztaltak alapján.

Új hozzászólás Aktív témák