Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Sziasztok!
Sajnos 2 egerem is jobb klikkes lett sőt a Razer Trinity balos is. Egyáltalán nem tartják ha nyomva tartom a gombokat. Ablakmozgatásnál és játékoknál meg úgy alapvetően borzasztóan zavaró.
Szeretem a Trinity vonalat és van is nekik már Naga Pro, ami Wireless. Afelé szeretnék menni, hogy már ne legyen kábel viszont legyen ott tartaléknak. Tudtok hasonló jó egeret? Sok gombos és Wireless? Naga Pro azért elég drága.Azt azért hozzátenném, hogy lehet a firmware frissítés óta úgyhogy majd megpróbálok régebbit feltenni ha feltudok. Nem tudom egy takarítás segítene-e amellett. Nagyon nem akarnám szétszedni.
Olyan, hogy pl. játékban az íjjal úgy kell célozni, hogy nyomva tartom a jobb egérgombot. Ez úgy zajlik le most, hogy céloz, elengedi és vagy úgymarad vagy becélozza megint. Szóval klikk, majd elengedi magától hiába nyomom. Bal hasonló mikor fel kell húzni. Szintén elengedi egyből. Az eddig nem volt ilyen. Azért gyanús a firmware. Mondjuk nem is mai egér. De nem mindig jön elő. Ezért is gyanús, hogy nem biztos hogy (csak) hardver hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- Apple Watch
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tíz éves lett a The Witcher 3: Wild Hunt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest