Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zakarmihaly
tag
letoltam pár meccset. hát valszeg ennek ennyi volt. már évek óta egyre rosszabb volt minden PES. mármint maga a játék ugye jó volt, de a pay2winbe lógó játékmechanika scriptelések egyre rosszabbá tették a játékélményt.
most történt egy motorváltás, a játéknak szerintem egész jó alapjai vannak, szép, kreatív, változatás támadásokat lehet végigvinni és gólokat lehet szerezni.
viszont. az utóbbi részekben látott scripteket egy az egyben áthozták az előző játékból. pl amikor a játékosaid hirtelen leggyengülnek, képtelenek egyeneset passzolni, döbbenetes hibákat vétenek ha már vezetsz stb. most még nyilván nem p2w mert még nem nagyon tudsz költeni, de úgy látszik a KONAMI célja továbbra is az maradt amivel tönkretették ezt a szériát.
mondjuk azt egyáltalán nem értem hogy akkor mi a fenének dolgoztak vele ennyit? mert látszólag sok meló van benne csak így a kutya nem fog vele játszani. fifázni valszeg nem fogok mert az PC-n 2 éve ugyanaz és kegyetlen szar. bízzunk benne hogy a nem rég bejelentett titkos 3. élvezhető játék lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22+ 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Apple iMac: i5(3.4GHzx4) 16GB DDR4(2400MHz),256SSD, 4 K kijelző
- Asus TUF FX707 FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB magyar vbill gar
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest