Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kameraman77
tag
Szia!
Én kb egy éve használok egy Surf 2-est. Windows XP SP3 van rajta. Abszolut gyors, semmi gondom vele, néhány dolgot a telepítésnél kiszedtem belőle, ami nem kellett.
Simán tudok rajta akár játszani is - GTA Vice City, a telefonomat egy program segítségével bluetooth webkamerának tudom használni, és a skype alatt, vagy msn alatt simán megy.Linux-szal nekem az a gond, hogy nem kompatibilis néhány dologgal amit használok. Pl windows-ra írt munkahelyi program. Meg timelapse-okat készítek a gépemen és Linuxos program van ugyan, de a képekből videot összefűzni nem igazán tudok linux alatt, mert valahogy nem lesz szabványos.
Nyilván vannak a gépnek korlátai, tehát linux alatt se álmodj youtube fullscreenről... szaggatni fog.
Az én gépemhez van eredeti windows XP driver készlet, de a netről is több helyről letölthető a dolog.
Amúgy biztosan szeretni fogod, mivel bárhol elfér, ha veszel egy 10400-as akkut, akkor a világból is kimehetsz vele annyit bír. Hajtani kell, mert bírja. Én kint használom terepen, lerakom sziklára, fűbe (nyilván valami tartóra), éjszaka a villámfotózásnál is tolja neki, miközben rá van kötve a fényképezőgép.
Nagyon fájint masina, nem cserélném el semmiért az biztos. a 7" bőven elég nekem.
Azt is megcsinálhatod, hogy ssd-re felnyomod a windows XP-t, egy pendrivera, vagy memokártyára meg ubuntu-t, vagy valami hasonlót, aztán ami kell arról bootolsz. Linux simán jó pendrive-ról is.
Itthoni asztali gépemen van csak Ubuntu (is az XP mellett) ezért nem tudom, hogy hogyan viselkedne a masinán. Nekem itthon megfelel, lehet zúzni, mert a vírusok - elvileg - nem tudnak támadni rá komolyabban, szóval ha mélyre túrok a neten akkor Ubuntu (linux), ha meg csinálok valamit akkor XP. (a Surf 2-es pl elviszi a Photoshop PS2-is, bárki bármit mond, 7"-on is lehet képet szerkeszteni.)
Ha meg csak filmnézésre, vagy zenehallgatásra, képek lementésére használnád, akkor mindegy, de inkább linux, VLC player az alá is van, meg zenelejátszó alkalmazások is. Ha régebbi játékokat játszanál, akkor viszont XP kell. (emulátor van mindkét oprendszer alá - nintendo sega vscumm meg ilyenek.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7770 17.3" FHD IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
- L14 Gen6 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 250 Radeon 780M 16GB DDR5 512GB NVMe IR kam gar
- HP EliteBook 830 G10 13.3 FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Dell Latitude 5330 13.3" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest