- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rikarda
csendes tag
Sziasztok.
Van egy EEE 701 4G-m amin Linux volt. Telepítettem XP-t, egy idő után meg Linuxot, ha úgy akartam. Az eredeti helyreállító DVD-ről. Viszont most ez nem sikerült, olyan, mintha rendesen jól menne, az a szokványos szöveges mód fogad és ki is írja, hogy sikerült, de gyanús, hogy az egész egy percig se tart, (kb 5-6 perc szokott lenni(?)) és az SSD-hez hozzá se nyúl (nem gyullad ki a led). Viszont az XP feltelepül, (dolgozik is az SSD, villog a led) de valahogy megcserélődött a C: és az E: (a kártyaolvasó) de nincs benne kártya, egyszerűen csak amikor az XP felment akkor E: meghajtó és nem C:, a C: a kártyaolvasó lett. Amikor telepítem, rendesen törlőm a régi partíciót, és létrehozom az újat NTFS-be. Ez csak egy kis furcsaság, ami lényegesebb, hogy miért nem lehet az eredeti helyreállító DVD-ről a Linuxot visszatenni? Kb kétszer volt használva, nem karcos, nem sérült. Helyreállításkor hibaüzenet sincs. Azóta a BIOS-t is frissítettem XP alól újabbra, akkor se telepszik a Linux, régi BIOS-t meg nem enged fel. Mi lehet ez?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Projektor topic
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- ASUS TUF A17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB)
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2 - i7-11G I 32GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest