Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
wishboci
csendes tag
üdv mindenkinek !!!
A kérdésem az lenne, hogy vettem asus 900HA mini laptop-ot és az operációs rendszer amin fut számomra tök kínai.Ahogy bekapcsolom a gépet megjelenik express gate névre hallgató program és az ott kinált lehetőségeken kívűl semmit nemlehet kezdeni vele(csetelni ,skypolni,netezni,és fotókat nézegetni .Ami persze nem műkszik mert nem tudok se fel se letölteni semmit)Ja és a betük sem ott vannak ahol lenni szoktak
Én vagyok nagyon hülye vagy van valami trükk amit még nem ismerek.Kérlek benneteket SEGÍTSÉG!!!
Wishboci
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én vagyok nagyon hülye vagy van valami trükk amit még nem ismerek.Kérlek benneteket SEGÍTSÉG!!!