- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
-
Na visszavitük kb fél órát elmolyoltak majd a dologból 1600 Duron lett de mostmár tuterul megy a cucos:)!A videokari tetszik egy Ati radeon 7000 két monitorkimenettel kiproszáltam és mükszik már csak a tv kimenetet kéne megnézni milyeN:)Köszke mindenkinek a segítséget:DD
-
Na fölhivtam a boltot a következő értelmes válaszok érkeztek:felsorolom mi a gond a proci csak 1200 volt válasz állítsam be a bioszben erre kontrázok beállítottam és a gép nem indul bootol be sóhaj a másik oldalon vigyük be és megcsinálják!Előtte felsoroltam ötleteim a probléma megoldására nagy hejeslés és hozuk be őkk beállítják!Na ma megyünk vissza és javitatunk meglátjuk mi lesz!
Tanulság hánnyunk össze egy gépet toljunk rá egy rendszert osz had vigya a marha:( -
A compdepo-nál vettük a cucot tudtok roluk valamit?
-
Ezt találtam a lapról:ECS K7S5APro Sis735, 266FSB, DDR,Lan+Audio
-
-
-
-
-
-
Ez ediglen okés csak az a baj hogy az elem kivétele után sem indul be a gép!!!Azaz nem tudok a biosban ügyködni!!!A másik én úgy láttam a szorzót nem lehet állítgatni!S erről a lapról azt irják nem tuningbarát nem lehet hogy nem lehet egyáltalán szorzót állítani bár ez számomra hihetetlen lenne:(!Na mindegy 10óra körül felhívom a boltot és beszámolok nektek mit mondtak!Addig is köszönöm és várom a további segítséget!!!
-
Nos következő a hejzet:vett egy cimborám egy ECS lapot 1600 Athlon XP procival/állítolag/,rendszer telepitve a konfigra Aida szerint a proceszor tipusa AMD Athlon 1200 XP fsb100 na erre gondolom én mivel az 1600 értékei 1400MHz/133 biztos nem állították be a boltban az fsb-t csak úgy lazán alap 100-on hagyták gép ujraindul belépek a biosba beállítom az fsb 133-ra mentem a felálást gép leáll de nem indul.Kihuzom a tápot újraprobálom semmi!/régi tapasztalat hogy ha valami nem koser a biosbanaz Abit Asus lapok visszaállnak ujrainduláskor alapértékekre és úgy indulnak be/de itt se kép se hang vincsi felpörög a cuc cd-ről dolgozni látszik optikai egér bevillan de semmi más.Gondolom én bios reset csakhogy a gép teleragasztva garicimkékel!Se baj ez egy óriásház a nagy hejeken benyúl elem kioperál/akár sebész is lehetnék ennyi errővel:)/elem vissza és semmi változás:(!Gondolom én biztos kimozdittotam a videókarit megigazitottam a ramot is ki be raktam!Amig a házban turkáltam a tápkábel ki volt huzva!
Na most kell a segítség mi a gond?Bár holnap visszaviszük gariba de érdekelne a hiba oka!!!és a procit miért 1200/100 látta az Aida?
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest