- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Allien
veterán
Nem akarok csúnyát mondani, DE!!! Ne is haragudj, a géphez NEM adtak pl.: zöld színü füzetecske, ez van rákaristolva:
SocketA Mainboard, stb... (alaplaphoz jár!)
Azt megértem, hogy nem férsz hozzá, O.K, de le van írva, hogy bios reset (7. oldal) Jumperes. 3 pöcök, alapból 2-s, 3-s rövidbe, resetnél 1-s, és 2-sre kell átrakni! A 8. oldalon láthatod, hol kell keresni! A VGA kártya aljánál, külömben nem könnyű leszedni, bár nem is nehéz. Főleg jusztafogóval egyszerű. Nekem alapból másképpen voltak beállítva a dolgok biosban, mint a füzetben, ezért én átállítottam a füzethez. Késöbb biost frissitettem (cheepo), mert az fsb-t sokkal jobban lehet állítani, alapból 3 variáns van csak, ebből csak kettőben indul. :DDD Lehet, hogy a ram beállítás miatt nem indult. Így utólag úgysem derül ki, maximum az ég. :))
Aktív témák
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Milyen TV-t vegyek?
- EAFC 25
- DUNE médialejátszók topicja
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest