Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
wipes
senior tag
válasz
ShadowLord
üzenetére
nézd meg a manualt, ezt a lapot nem ismerem, de nem egy mai darab, nekem volt k7vta3, ott a szorzót - fsb-t jumperelgetni kellett. Bár lehet a tiednél nem.
De ha leragasztva vetted a gépet, ne piszkáld, szvsz vidd vissza.
(mondjuk én el sem hoztam volna anélkül, hogy még ott a boltban bekapcsoltatom :F )
[Szerkesztve] -
lesaux
veterán
válasz
ShadowLord
üzenetére
Segíteni nem tudok, de azt könnyen el tudom képzelni, hogy a szorzó nem állítható egy ECS lapban. Mint ahogy az ECS K7S5A-ban sem.
-
válasz
ShadowLord
üzenetére
Elég érdekes probléma. Nem igazán tudom mi lehet a baj, esetleg pár percre is (ha nem így történt) kivehetnéd az elemet, mert előfordul, hogy kell a biosnak ennyi idő elfelejteni mindent. Egyébként ECS lapokkal kapcsolatban semmiről nem csodálkozok, nekem sincsenek jó tapasztalataim vele. Mindenesetre ahogy sikerül megint beindítani a gépet, egy bios frissítés nem ártana.
Egyébként milyen chipset?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest