Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grande Ale
őstag
Vásároltam egy tokot Hongkongból. Meg is jött az email, hogy feladva. Hogy jut el hozzám? Futárral? Postán? Egyébként a szállítás ingyenes, de ezt sem igazán értem, hogy hogyan tudnak egy 1000 ft.-os dolgot ingyen eljuttatni hozzám! Valaki írja meg, hogy hogyan működik ez! Köszönöm!
-
Grande Ale
őstag
-
Grande Ale
őstag
válasz Discoboy28 #18722 üzenetére
Mi az a nyomkövetős rendszer? Csak mert én is rendeltem, 12-én elvileg feladta,de eddig semmi...
-
Grande Ale
őstag
Postázták a csomagot, amit rendeltem Hongkongból. Azt írták, hogy tracking elérhető, és van valami track package szám is. Mi ez? Itt tudom nyomon követni, hogy hol van a csomag?
-
Grande Ale
őstag
Egy hónapja nem érkezik meg a rendelt csomagom. Ugyanettől az eladótól, ugyanez a termék előtte 2 és fél hét alatt megérkezett. Szerintetek írjak neki?
Van egy másik csomagom is, ott meg a tracking oldal nem mutat semmit... Mi lehet a gond? -
Grande Ale
őstag
Rendeltem Hongkongból két headsettet, különböző eladóktól. Megjött a csomag, benne volt mindkettő. Most akkor hogy van ez? Ugyanaznap rendeltem, az igaz. Mégis egy cég lehet, két különböző néven?
-
Grande Ale
őstag
válasz Winner_hun #20695 üzenetére
Ok, köszi!
-
Grande Ale
őstag
Regisztráltam a feleségemnek az ebayre. A címnél, a State mezőt üresen hagytam, de rendeléskor a címhez a város után kiírja, hogy default. Próbáltam szerkeszteni a címet, kitöröltem, de mentés után visszarakja. Miért van ez? Nekem már régóta van fiókom, ott nincs így. Adjam meg inkább a megyét, inkább az legyen ott, mit a default?
Tehát így néz ki:
Név
Utca
Város default irányítószám
Hungary -
Grande Ale
őstag
Csináltam egy butaságot:kattintottam egy terméknél, mintha meg akarnám venni, aztán kiléptem. Most a my ebay - nél ott a termék, fizetésre vár. A kosárba nincs bent, eltavolitani nem tudom, az üzenetek meg jönnek, hogy fizessem ki. Nem szeretném megvenni. Mit lehet tenni?
-
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Rendeltem egy kabátot október 7-én. Ma ránéztem a rendelése, eltűnt a termék és az eladó sem regisztrált felhasználó már az ebay-en, valószínű törölte magát. Mi a teendő ilyenkor? Szerintem tuti, hogy át lettem verve. 10000Ft körüli volt az összeg. Az ebay kártalanít ilyenkor, jól tudom?Előre is köszönöm a segítséget!
-
Grande Ale
őstag
válasz Winner_hun #35888 üzenetére
Bővebben? Nem az ebayen kell jelezni? Biztosnak tűnik, hogy átvert, igaz? Minek törölte volna magát különben?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest