Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudikpal
senior tag
válasz dim dim #12195 üzenetére
Ahogy mondod.
Itthon viszont ez nem nagyon működik.
Hiába ad a gyártó ún. világgaranciát, ha az itthoni hivatalos partner/forgalmazó besértődik, mert a külföldről vett cuccodon nem keresett semmit.
Ilyenkor küldheted vissza külföldre jópénzért.
Vannak persze kivételek, de egyenlőre ők vannak kevesebben. -
-
Winner_hun
titán
válasz dim dim #13464 üzenetére
Fogalmam sincs. Amúgy nem annyi az egész hogy bemész aztán visszakapod a pénzed. Külföldről rendelt áru esetén fél év is lehet míg utánajárnak a dolgoknak és esetleg visszaszerzik a pénzed.
Amazont nem ismerem, sose rendeltem onnan. De ott nincs is PayPal, szóval kizárt dolog hogy bármikor használjam is. Meg nem is igen szállítanak hozzánk.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Zozzant
addikt
válasz dim dim #14445 üzenetére
Ja bocs, hogy nem voltam szakavatott, egyébként meg a rendszer van az eladókért nem az eladók a rendszerért. De ha úgy vesszük reagált, mert nem érdekelte az ajánlatod, most ezen hiába is pörögsz tovább.
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
kovy79
őstag
Ha kiírod a boltodra, hogy "alkudni lehet", bemegy egy vásárló, alkudna, de nincs időd rá/nem hallottad meg, akkor el is viheti fizetés nélkül a cuccot??
Ne haragudj, biztos nem vagyok "szakavatott", de meg sem fordulna a fejemben ilyenen "pörögni".
Volt már velem is párszor, hogy nem jött válasz és akkor mi van? Max nem fogok az eladótól mást sem venni.
Rendben van, vannak a vevőknek jogaik, de engedtessék már meg az eladóknak is valamicske! Az, hogy valaki eladó, az nem jelenti azt, hogy csicska/rabszolga is, akinek pattannia kell mindenre, amire a kedves vásárló kéri! Ha mégis lexarja az ügyfelet, kevesebb vevője lesz. Mint "nem szakavatott" mondom ezt, mivel számomra teljesen logikus.Ennyi...[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
Winner_hun
titán
Ha van 100 terméke, mindegyik ajánlattevős, 200 ajánlás jön mindegyikhez.. 20 000 ajánlásra válaszolgtani nem biztos hogy van értelme. Amúgy úgy rémlik hogy amikor ajánlatot tettem automatikusan visszajelzett az eBay hogy ez kevesebb mint amit az eladó beállított, még 2x próbálkozhatok. Lehet ezt az opciót kivették.
Amúgy nem értem hova ez a felháborodás, valószínűleg keveset ajánlottál, ez van. Mellesleg a boltban a vevő megvárja míg rákerül a sor, így ő ott kap választ, ez a példa nem illik ide.
Ha gyenge az angolod akkor írj a magyar eBay-en, ott magyar választ fogsz kapni..
De én arra számítottam, hogy ezen a fórumon szakavatottabb válasz jön.
Hol látod kiírva hogy hivatalos eBay support van itt jelen?[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
dudikpal
senior tag
Azért teszi ki, hogy ha betéved egy mennyiségi vásárló, az ajánlatot tudjon tenni.
20$-ra 15-öt ajánlani egy darabnál, és várni hogy az eladó örömtől repesve elfogadja az ajánlatodat, az kérem a nem semmi25%-os engedményt vársz valamire, amikor én a mennyiségi vásárlásaim után is örülök ha 10-20%-ot ki tudok passzírozni belőlük. Ami tekintve a +3-10% vámot és még erre a +25%-áfát, nem is olyan nagy engedmény, mint ahogy elsőre tűnik.
Meg kell érteni, hogy szerencsétlen kis ferdeszeműek így is lassan a béka s*gge alatt árulják a cuccaikat. Persze itt az amúgy is olcsó eladókról beszélek, nem azokról akik elkérnek egy sd adapterért 5$-t
-
bul07
nagyúr
válasz dim dim #15888 üzenetére
Magyar megrendelőkre mindenképp, előbb utóbb senki nem fog Magyarországára szállítani az ilyen már bocs jellemtelen emberek miatt
(Nekem néha nagyon szúrja a szememet hogy Romániába szállít egy eladó de hozzánk nem)[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
netseft
aktív tag
válasz dim dim #15890 üzenetére
Én ebben nem lennék annyira biztos, legalábbis reménykedem benne. Az eBay és a PayPal sem hülye, előbb-utóbb kiderül szerintem, ha valaki ilyen módon sumákol. Egyébként tolmácsold felé a hozzáállásával kapcsolatos aggályaidat, és hogy pofára eshet, hátha észhez tér. Az a gond, hogy ezzel az országot is lejáratja nemzetközileg, ahogy az előzőekben is felvetették ezt.
Egyébként remélem az ilyen módon visszaigényelt pénzt gyógyszerre költi majd.Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest