Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Topikgazda
válasz qnadam #84370 üzenetére
Az így van.
De én meg arra utaltam hogy van amikor nem veszi át a vevő akkor viszont nem az eladó a felelős. A példáimban amire gondoltam jó volt a cím, a következő dologok voltak: nem vette át mert meggondolta magát ezért lett visszaküldve, a munkahelyi címre címzett csomagot nem vette át senki és nem is ment érte 15 napig a címzett, visszaküldték nem kereste indokkal, egy másik esetben albérletbe kérte, de nem volt a neve a kapun, postaládán feltüntetve a posta elégtelen címmel visszaküldte, ezek nem az eladó sarai. -
Topikgazda
válasz qnadam #84365 üzenetére
az eladó feladata megoldani, hogy a csomag eljusson hozzád. ha a csomag nem jutott el hozzád,akkor az eladó nem teljesítette.....
Ez igaz, feltéve ha nem a vevő hibájából nem sikerült a kézbesítés, mert nem vette át, vagy nem lehetett neki kézbesíteni, akkor nem érvényes amit írsz.
Ha például a Posta azt írja be hogy nem kereste és ezért visszaküldve az a vevő hibájának fogja tekinteni vita esetén az eBay, még ha a Posta elfelejtett téged értesíteni. Az is gond amikor pl nem lehet azonosítani a címzettet mert nincs a postaládán kiírva a neve, vagy munkahhelyre kell kézbesíteni, de ott nem érhető el a címzett, ez megint a vevő hibájának tekintendő a kézbesítés meghiúsulása esetén.
Valós esetekről van szó.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz qnadam #84013 üzenetére
Nem minden eladó állít be korlátozást azok közül amiket felsoroltam eddig, szóval lehet használni ettől függetlenül másoknál.
A fiókodban van valami elállítódva, vagy a rendszerben esetleg beragadva, amit az ügyfélszolgálatos sem lát. IP címet azt cseréltél ha már azt említették?
De tehetsz ajánlatot az eladónak úgy is hogy írsz, aztán arra csökkenti az árat, de kétséges hogy ilyen hibaüzenet szöveggel lehet hogy nem tudod kifizetni. -
Topikgazda
válasz qnadam #84011 üzenetére
Oké, más kizáró ok nem lehet annak ellenére hogy a szállítást írja, mondjuk 2 nem kifizetett tétel 1 éven belül?
Ha én el tudtam küldeni az ajánlatot akkor az a lista nem befolyásol semmit, mert ugye akkor nekem is írta volna az eBay hogy nem szállít ide. Más lesz a gond. -
Topikgazda
válasz qnadam #84007 üzenetére
Hibás a hirdetés. Ha csak Németországba szállít akkor nem kell a kizárt országok felsorolása, ez már logikai bukfenc. Bár nem befolyásol semmit, csak hülyén néz ki.
Másrészt kétségeim vannak hogy 160 összesített minősítéssel és eladóként egyéves értékeléssel 750 €-os dolgot eladhatna, bár lehet hogy tévedek.
Küldtem 650 €-os ajánlatot és simán elment, nem volt gond a címekkel, de persze az előbb vissza is vontam, az is működött.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz qnadam #84003 üzenetére
Azt nem kellene törölnöd, mert nem fog javítani a helyzeten, hiszen az elsődleges cím értékét kell figyelembe venni, nem azt hogy milyen több van még. Inkább a németet cseréld át magyarra, lépj ki majd belépés után cseréld a németre és a német eBay oldalon történjen.
Nekem 3 szállítási címem van, egy magyar, egy angol és egy német és eddig ilyen hibával ami nálad van nem találkoztam.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz qnadam #84000 üzenetére
Nézd ez a korlátozás van címre az eladóknál:
Block buyers whose primary shipping address is in a location I don't ship to.
És még van ez is ami befolyásolja az ajánlat elfogadását:
Require buyers to provide a payment method before they make an offer.Nem érzékelhet más országot a rendszer ha az német cím, de akkor lehet hogy nálad hibás. A szállítási címnél a német eBay-en csinálj egy oda-vissza szállítási cím cserét és a böngésző dolgait közbe frissítsd.
Jónak kellene lenni azután.
Bár akkor nem ha az item location esetleg egy harmadik ország.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz qnadam #83997 üzenetére
Látom lehet hogy pontatlanul írtam. Vagy nem.
Az első értesítő amit kap az eladó az tartalmazza a regisztrációs címet, nem azt írtam hogy azt meg kellene változtatni.
Nekem nagyon ritkán jön a Captcha és nincs végtelen ciklus, szóval jószerivel nálad lehet böngésző probléma. Akkor célszerű törölnöd az eBay sütiket és a böngésző gyorsítótárat és ne használj oldalfordítót és reklámblokkolót az eBay oldalain.
Nem mostanában kezdtem külföldi címekre (angol, német) vásárolni az az üzenet akkor jön amikor nem az adott ország az alapértelmezett cím, ha az van jelölve akkor az eBay rendszere nem üzen vissza semmit, hanem el lehet küldeni az ajánlatot, lehet licitálni.
Az megint más dolog hogy az eladó elsőként azt az üzenetet kapja meg hogy egy magyarországi címről érdeklődnek és arra azt válaszolhatja hogy nem küld ide. Ezért kell beírni az ajánlatba hogy német címre kell majd küldeni.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz qnadam #83995 üzenetére
A német cím legyen az alapértelmezett szállítási cím és akkor ilyen szöveg nem jön. Ha módosítasz akkor lehet hogy kell frissíteni az eBay oldalt, vagy ki és belépni.
Akkor jó a beállítás ha keresésnél felül az adott német város irányítószáma látszik a Versand nach után.
Az viszont élő probléma hogy amikor valamit vásárolsz vagy licitest megnyersz akkor az első értesítésben a regisztrációs címet emlegetik ami magyar és néhány eladó rögtön törli a vásárlást, mert az igazi szállítási címet a fizetés után fogja megkapni, de volt aki ezt meg sem nézte és mégis törölte.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest