- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- gerner1
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz
Tomi0703 #45592 üzenetére
Én nem vettem még, de fórumon olvastam (Xperia SP-m van, azt szoktam olvasgatni), hogy 1A-est érdemes venni, hogy GPS közben is tudjon tölteni, mert kevesebbel próbálták, de gyorsabban merült, mint töltött. Külön típushoz szerintem fölösleges, mert a csatlakozó ugyanaz, áramot mindegyik képes korlátozni (úgy tudom), a fesz. meg 5V általában.
Szerintem a fej is elég, kábeled úgyis van hozzá (gondolom).
Egyébként a piros-kék 5 betűs hipermarketben láttam 1500,-ért, talán kábellal együtt volt, bár nem biztos, ott még talán egy év garanciát is adnak rá, de ez sem biztos (), persze ebay olcsóbb, de ez szerintem biztosabb, meg nem olyan nagy összeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S23 Fehér 128 GB Újszerű
- Intel Core i5 13500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest