Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Eddig olyan kurva fasza volt a játék, jött a patch és szar az egész
Nem tudom már mit tudnék beállítani meg átállítani de konkrétan semmi nem megy. Minden évben voltak ilyen homály passzok de most konkrétan húzom előre azt megfordul a játékosom ad egy hátrapasszt az ellenfélnek. A pass receiver lett latere állítva gondoltam amiatt, de hát ha átkapcsoltam is ugyanez.
Hiába van insicives játékosom az összes indításom vagy az első védőig megy vagy seggberúgja a futó játékost
A futás meg vicc kategória. Claudia kisasszonyt nem tudom előnyből megfutni a védőimmel, fordítva meg Leao vagy Rodrygo 3 méter előnyből nem tud a kapuig elmenni. Egyedül Kudus volt az aki tényleg megfutkározta a védőket.Igazából a legtöbb ellenfelemen látszik, hogy teljesem fogalmatlan.
Futkározik egy középpályással védekezésben, esze ágában nincs játékost váltani és elintézi neki a gép. Előre meg megint nem csinál semmit. 2 passz és 1 védőm eltolódik vagy megáll azt indíthatja be a támadót akit sosem érek utol. Ja a kapusom eddig tök fasza volt. Most? kiugrál a lövések elől
Jön egy lövés a hosszúba 0 szögből azt az idióta kifelé véd a kapufán túlra. Félti a kulacsot vagy mivan? El sem merem kezdeni a wl-t, mert így ilyen 5 winre számítok max.Mondjuk ígyis sok élvezetes meccsem van, csak van minden meccsen egy 10 perc mikor kapok 3 gólt. Amit nem értek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 6 db Lian Li UNI FAN SL120 V1 fekete ventillátor
- Asztali PC , i7 6700K , 1660 Ti , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Google Pixel 9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudom már mit tudnék beállítani meg átállítani de konkrétan semmi nem megy. Minden évben voltak ilyen homály passzok de most konkrétan húzom előre azt megfordul a játékosom ad egy hátrapasszt az ellenfélnek. A pass receiver lett latere állítva gondoltam amiatt, de hát ha átkapcsoltam is ugyanez.
LendvaiFeri1
Kristof_94