Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Hát erre elég nehéz válaszolni anélkül, hogy látnám-e a konkrét meccset.
Az 1.-nél általában a magasra tolt leshatár miatt van ennyire fenn minden játékosa, gondolom vegyítve a press after poss lossal meg esetenként team presst is bekapcsolhatják, de az utóbbit kétlem.
2.
Van ilyen instru, a csatároknál a get in behind, a védőket meg küldeni lehet az L1-el. De asszem D-padon is van ilyen parancs a fullbackekre.3.
Ezt nem értem. Ha labdát veszítesz mit számít hol van játékos? Ha amiatt veszítesz labdát mert van ott 3-4 játékos, akkor ne hagyd, hogy 3-4 játékos legyen rajtad
Ennyi ember akkor tud odaérni ha valaki nagyon rácsavarodik a labdára. Ha letámad az ellenfél csinálj pár keresztlabdát azzal kilehet mozgatni a letámadást és lesz területed. Annyi, hogy ehhez vagy 2 lábas szélsővédők kellenek jó passzal vagy 1 lábas de akkor mindig a jó lábával csináld a passzokat, mert másképp elfogja adni.A 4213 nem tudom mennyire működőképes taktika, nem igazán láttam még senkinél, de éppen hasonló mint a 433, csak 2 védekezőbb kp-val.
A fáradáshoz: A constant press sosem jó erre. Az a tényleg totál letámadás. Működhet egész meccsen egyébként de ahhoz csupa relentless+ playstyle játékos kell akinek szünetben maxra megy vissza a stamina. A press aftert sem ajánlom annyira. A 71es depth amit sokan használnak, de itt meg figyelni kell a védekezésre.
-Nem szabad kirontani egy középső védővel mert akkor 100 km-es lyuk van, ha felhúzod így a depth-t akkor a passzsávokat kell zárni a védőkkel pedig hátrálni. A kirontás nem opció, max a támadókkal.
A second man press idénre teljesen gatya lett, totál értelmetlen játékosokat hoz oda 2. embernek aki valóban semmit nem csinál. Amikor 2 embert hívsz az is egy esetben jó: Ha szélen hozza be a labdát, mert ott betudod csapdázni, de a pálya közepén totál értelmetlen ez, mert kitudja passzolni és -3 hátrányod lesz rögtön. -
EA's hit
őstag
Az eleg kene hogy legyen. En 1000-es Telekomosrol nyomom, de biztos hogy ekkora kulonbseget az mar nem jelent. Egy uj netkabelt azert erdemes kiprobalni, hatha, meg max a szolgaltatoval megnezetni hogy a routerrel nincs-e gond, akar kicsereltetni azt is ha kell, de sajat connection teren ennel tobbet nem nagyon tudsz tenni.
-
EA's hit
őstag
Szerintem a leírtak nagy része inkább a connection-beli különbségek miatt van, azzal meg nem sok mindent tudsz kezdeni, idén minden korábbinál érzékenyebb a connection-re a játék. Nekem is vannak bőven ilyen meccseim, meg szerintem itt mindenkinek. Milyen neted van? Kábelről játszol vagy wifiről? Mikori a kábel, mikori a router?
Ha nem ezekkel van a baj, akkor kb. azok segíthetnek, amiket bigK kolléga leírt.
-
thebigK
addikt
teammate press esetleg (r1 nyomva tart és a gép támad le, amíg te mást irányítasz), press on heavy touch taktika, amikor csak egy nehéz passznál, rossz labdaátvételnél támadnak le, press after possession loss, amikor labdavesztés után támadnak le, valamint ugye a 71es depth ami idén "csodákat művel"
Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PayPal
- iPhone topik
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Építő/felújító topik
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi