Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Nekem E60 van, 530D/M57. 440.000 felett vagyok vele, de két olajcsere közt nem érzékelhető mennyiségű az olajfogyásom. Pályán 6.2 az átlagom hosszútávon, vegyesben, amiből van helyben topi, 7.2-7.4 a max.Idén 1.2 milla ment rá, de sok minden csereérett lett, ezért ennyi. És imádom.
-
-
eldiablo
addikt
" 2 olajcsere közt kb 2-3 liter olajat bekér"
Visszakerestem az előző bejegyzést. Csak átfutottam, de nem láttam, hogy gyárira lett-e cserélve a kartergáz szűrő vagy után gyártottra. Nekem több helyről azt az infót adták, hogy csak a gyári ami jó. Nekem mind a két autóban az van. Az egyikkel nem megyek annyit hogy észre vegyem, a másik meg nem eszi az olajat by default, szóval nem tudom cáfolni, vagy megerősíteni.
Cimbinél M54B22 6-7000Km megtétele után kezdi láthatóan csipegetni az olajat. BMW-s csoportban többen írtak hasonlókat. N52 pl 5000 után kezdi el enni.
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz kovbandi82 #7 üzenetére
Szubjektív, de az elegancia kihalt szerintem már az újkori modellekből, maradt a nagynál is nagyobbra fújás, a hódpofa és a bazári csillogás.
-
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz kovbandi82 #5 üzenetére
Ami utána jött, szerintem visszamenőleg sok rajongót szerzett neki
-
válasz Luck Dragon #3 üzenetére
-
Dr. Oid
aktív tag
Remek az autód, szerintem az utolsó szép BMW, pedig akkoriban Bangle úr munkásságát sokan kritizálták
-
Nem vagyok szakértő az autók terén, de úgy gondolom, hogy ez az egyik legszebb modell a gyártótól, függetlenül a szubjektív véleményektől. Várom a folytatást .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
Én anno a helyi elismert Autó Hifi-shez vittem az akkor 1 éves PSA konstrukciós autómat és ~3 órányi szenvedés után azt mondta, hogy ez felejtős mert a kábelezés olyan kusza, hogy csak kimérni lehetett volna a dolgokat de ő garanciás autóba nem nyúl ilyen mélyen bele.
Az előtte lévő 4 éves kocsimba ez az illető fél nap alatt beszerelte a mélyládát erősítővel együtt ezért is mentem megint hozzá szóval értett hozzá na de ez az újabb már neki is feladta a leckét.
[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest