- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Nekem E60 van, 530D/M57. 440.000 felett vagyok vele, de két olajcsere közt nem érzékelhető mennyiségű az olajfogyásom. Pályán 6.2 az átlagom hosszútávon, vegyesben, amiből van helyben topi, 7.2-7.4 a max.Idén 1.2 milla ment rá, de sok minden csereérett lett, ezért ennyi. És imádom.
-
" 2 olajcsere közt kb 2-3 liter olajat bekér"
Visszakerestem az előző bejegyzést. Csak átfutottam, de nem láttam, hogy gyárira lett-e cserélve a kartergáz szűrő vagy után gyártottra. Nekem több helyről azt az infót adták, hogy csak a gyári ami jó. Nekem mind a két autóban az van. Az egyikkel nem megyek annyit hogy észre vegyem, a másik meg nem eszi az olajat by default, szóval nem tudom cáfolni, vagy megerősíteni.
Cimbinél M54B22 6-7000Km megtétele után kezdi láthatóan csipegetni az olajat. BMW-s csoportban többen írtak hasonlókat. N52 pl 5000 után kezdi el enni.
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz
kovbandi82 #7 üzenetére
Szubjektív, de az elegancia kihalt szerintem már az újkori modellekből, maradt a nagynál is nagyobbra fújás, a hódpofa és a bazári csillogás.
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz
kovbandi82 #5 üzenetére
Ami utána jött, szerintem visszamenőleg sok rajongót szerzett neki
-
kovbandi82
őstag
válasz
Luck Dragon #3 üzenetére
-
Dr. Oid
aktív tag
Remek az autód, szerintem az utolsó szép BMW, pedig akkoriban Bangle úr munkásságát sokan kritizálták
-
Nem vagyok szakértő az autók terén, de úgy gondolom, hogy ez az egyik legszebb modell a gyártótól, függetlenül a szubjektív véleményektől. Várom a folytatást .
-
NvidiaRTX
őstag
Én anno a helyi elismert Autó Hifi-shez vittem az akkor 1 éves PSA konstrukciós autómat és ~3 órányi szenvedés után azt mondta, hogy ez felejtős mert a kábelezés olyan kusza, hogy csak kimérni lehetett volna a dolgokat de ő garanciás autóba nem nyúl ilyen mélyen bele.
Az előtte lévő 4 éves kocsimba ez az illető fél nap alatt beszerelte a mélyládát erősítővel együtt ezért is mentem megint hozzá szóval értett hozzá na de ez az újabb már neki is feladta a leckét.
Új hozzászólás Aktív témák
lo [Előző rész]Folytatnám a történetét a E61-nek. A sztereotípiákkal ellentétben még nem kerültem anyagi csődbe, és nem...
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen NAS-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest