-
LOGOUT.hu
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LittleBiG007
Topikgazda
-
-
Ajándékok
aktív tag
-
spammer
veterán
válasz AxBattler #13937 üzenetére
"Találtam egy csomó epub könyvet, de van, hogy ugyanannak a kiadványnak létezik egy 1.9MB-os, meg egy 3.4MB-os változata. Miben különbözhet a kettő? Esetleg borítóban, illusztrációkban?"
Előfordulhat, de azt úgyis látod, hogy illusztrálva van-e vagy más kiadás-e. Azonban az ilyen kisebb méretbeli különbségek általában abból adódnak, hogy a nagyobb méretű epub fájlba integrálva/embeddelve lett valamilyen font (azaz betűtípus/betűkészlet), akár többféle is, így azt a fajta betűtípust meg tudja jeleníteni az olvasód akkor is, ha annak a szoftvere nem tartalmazza azt alapból.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
alexw801
senior tag
válasz AxBattler #13795 üzenetére
Én mindig frissítek, mindent. Igaz, néha selejtes a frissítés, de azután javítják (beleértve a Microsoftot is!).
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
félisten
válasz AxBattler #13735 üzenetére
Meglett a Pocketbook Touch Lux 3, még csak próbálgatjuk, bejövős.
Viszont az OS picit lassúnak tűnik, érdemes a legújabb, 2016.11.30-as Firmware-re frissíteni?
Illetve javasolt mindig a legújabb FW-t felrakni?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
dorika87
őstag
válasz AxBattler #13744 üzenetére
Köszönöm, de a rendelést sem én intézem. Ők kértek egy típus, hogy melyiket ajánlom az Euronicsből. Én ajánlottam nekik egyet, a többi már az ő dolguk, ők szeretnék megvenni személyesen két ünnep között tudják ezt megtenni, amikor bent lesznek a városban. Én megtettem a magamét a többi az ő dolguk. köszi mindenkinek!
AlzaPlus+ 20%-os kedvezménykód éves előfizetésre: frRzXVqQJTeZ
-
-
Azie
őstag
válasz AxBattler #13731 üzenetére
Ha írsz összeget és plafont, akkor könnyebb.
A kommentem arra vonatkozott, hogy nem tudtam, hogy a fehér az nőies szín. Többet nem is húzok fehér inget!Kindle-t nem kötelező webáruházhoz kötni, sőt az enyém mindig repülő módban van. És van fehér is belőle, de nem tud magyarul.
Kobo rendben van, amit linkeltél tud magyarul is, viszont ennyiért drága. Ha nem sürgős (fa alá kell), akkor rendeld meg máshonnan. amazon"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
zebede
őstag
válasz AxBattler #12586 üzenetére
Ezek szerint édesanyád sok djvu fájlt fog olvasni az e-könyvolvasóján? Csak mert írod hogy fontos lenne hogy kezelje...
Egyébként milyen beállítottságú műszakilag, használ mondjuk érintőkijelzős androidos telefont?
Hol olvasna, leginkább otthon egy olvasólámpa mellett, vagy pl. útközben mondjuk buszozás közben, sötétedés után is?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen alaplapot vegyek?
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Windows 8 / 8.1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga tablet 11 (4GB 128GB YT-J706X)
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Pro 11" (2020) Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Lenovo Tab P10 3/32 GB szép, megkímélt állapotban
- Samsung Galaxy Tab A7 (SM-T500) 32 GB
- Teclast P20HD 4/64 GB szép megkímélt állapotban
- iPad Pro 12.9 2021 (5.gen) 256gb Wifi + Cellular - újszerű,Apple garancia 2025.10.10-éig
- Újsz! Apple iPad Air 2 64GB Space Gray / Gyári Flip Cover / Gyári Bőr Smart Case
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest