- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
spammer
veterán
válasz
AxBattler #13937 üzenetére
"Találtam egy csomó epub könyvet, de van, hogy ugyanannak a kiadványnak létezik egy 1.9MB-os, meg egy 3.4MB-os változata. Miben különbözhet a kettő? Esetleg borítóban, illusztrációkban?"
Előfordulhat, de azt úgyis látod, hogy illusztrálva van-e vagy más kiadás-e. Azonban az ilyen kisebb méretbeli különbségek általában abból adódnak, hogy a nagyobb méretű epub fájlba integrálva/embeddelve lett valamilyen font (azaz betűtípus/betűkészlet), akár többféle is, így azt a fajta betűtípust meg tudja jeleníteni az olvasód akkor is, ha annak a szoftvere nem tartalmazza azt alapból.
-
dorika87
őstag
válasz
AxBattler #13744 üzenetére
Köszönöm, de a rendelést sem én intézem. Ők kértek egy típus, hogy melyiket ajánlom az Euronicsből. Én ajánlottam nekik egyet, a többi már az ő dolguk, ők szeretnék megvenni személyesen két ünnep között tudják ezt megtenni, amikor bent lesznek a városban. Én megtettem a magamét
a többi az ő dolguk. köszi mindenkinek!
-
Azie
őstag
válasz
AxBattler #13731 üzenetére
Ha írsz összeget és plafont, akkor könnyebb.
A kommentem arra vonatkozott, hogy nem tudtam, hogy a fehér az nőies szín.Többet nem is húzok fehér inget!
Kindle-t nem kötelező webáruházhoz kötni, sőt az enyém mindig repülő módban van.
És van fehér is belőle, de nem tud magyarul.
Kobo rendben van, amit linkeltél tud magyarul is, viszont ennyiért drága.Ha nem sürgős (fa alá kell), akkor rendeld meg máshonnan. amazon
-
zebede
őstag
válasz
AxBattler #12586 üzenetére
Ezek szerint édesanyád sok djvu fájlt fog olvasni az e-könyvolvasóján? Csak mert írod hogy fontos lenne hogy kezelje...
Egyébként milyen beállítottságú műszakilag, használ mondjuk érintőkijelzős androidos telefont?
Hol olvasna, leginkább otthon egy olvasólámpa mellett, vagy pl. útközben mondjuk buszozás közben, sötétedés után is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest