- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
-
LOGOUT
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Üdvözletem Urak!
Tanácsra lenne szükségem, mivel E-book olvasók terén teljesen láma vagyok, viszont nem halogathatom tovább a beszerzést. Olyan termékre lenne szükségem, amelyen a nagy mennyiségű, főleg doc, rtf és pdf file-jaimat (főleg cikkek és néhány könyv) gond nélkül tudnám olvasni. Tudom, hogy a pdf problémás, nem is várom el hogy tökéletesen méretezzen egy ábrákkal teli szakcikket, csak azt szeretném hogy valamennyire olvasható legyen. Egy barátom olvasója egyáltalán semennyire sem tudja átméretezni a pdf formátumot; nem szeretnék hasonló csapdába esni. Arról gondolom ne is álmodjak, hogy .odt-t bármelyik kapható típus kezelni tud, vagy esetleg tudtok ilyenről?
Nincs szükségem semmi extra funkcióra, nem akarom netezésre, képnézegetésre stb.-re használni, csak az a célom, hogy a melóból hazatérve ne megint egy pc képernyője előtt gubbasszak, hanem ágyon heverészve olvashassam a kedvenc könyveimet, vagy a szakirodalmat.
A DRM-ekkel sem vagyok tisztában, ha pl. egy olvasónál azt írják, hogy "epub, pdf (Adobe DRM)", attól még a meglévő pdf cikkeket el tudom rajta olvasni? Nem szeretnék olyan terméket, amelyen aztán csak egy adott kiadó drm-es termékeit tudom használni.
Aztán, ha jól tudom a jelenlegi legjobb képernyő típus e-pearl, viszont a leírásoknál nem nagyon írják a pontos képernyő típust. Itt van pl. ez a Pocketbook Basic 611 , erről nem derül ki számomra a kijelző típusa, és a 4 szürke-árnyalat nekem kevésnek hangzik. Vagy ez teljesen normális (ahogy mondtam, semmi tapasztalatom a témában)? Az ára és a többi tulajdonságai teljesen jónak tűnnek, szerintetek megvegyem? Vagy tud valaki esetleg jobbat? Bármilyen jó tanácsot, javaslatot megköszönnék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Gumi és felni topik
- Wise (ex-TransferWise)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest