Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
▼▼▼ E-KÖNYV OLVASÓK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott márkák listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb e-könyv olvasó kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Egyéb speciális kívánság (színes; írható; gombokkal kezelhető; magyar nyelvű szoftver; vízálló, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Idézet vegyszertől:
"dikrektben letölteni nem tudsz.
Viszont a pl telefonra települt apk-t ki tudod másolni.
Jellemzően a /data/app mappába települ, és fel lehet az ikonjáról ismerni őket, vagy a nevéről.
Néha meg a /system/app mappába költözik egy egy app, ha amott nincs, itt is érdemes körülnézni.
Az innen kimásolt apkt a kívánt eszközön elindítva fel is települ, amennyiben engedélyezve van a külső forrásból való telepítés" -
Tim82
félisten
válasz
üzenetére
A Play-ről sehogy. Ellenben pl. ezt olvasgatod, vagy merítesz esetleg innen is tippeket.
(Nekem amúgy az ajánlott app-ok közül az A Comic Viewer ritka bug-osan működött több tableten (SGT P1000 és HP Touchpad) és telefonon (SGS i9000) is.)
*
Btw, én 13-án rendeltem, ma jött meg (vettem volna át, ha a postán nem közlik, hogy a kézbesítő még nem ért vissza, a Nook ST-m meg nála van).Gyors kérdés: elvileg Nook Glowlight-hoz való tokot tudtam venni eBay-ről, az jó lesz a sima Nook ST-hez is? Ha jól láttam, a két modell méretei, arányai egyeznek.
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy könyvolvasóra, kb 15.000 Ft értékben. Ezt az árat jó lenne nem túllépni
Ilyen árkategóriában mit tudnátok ajánlani? Semmi plusz funkció nem kell, esetleg egy zenelejátszó mehet bele, ha ennyiért belefér.Köszi!

-
Dhampir
félisten
válasz
vegyszer
üzenetére
Nem, Potzee másodiknak ezt a cikket linkelte.

-
Potzee
addikt
-
törölt tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Ha jól tudom 902 903 és 912 (mindnek van normál párja is 602 603 612)
A modelleket tekintve sok idő nem volt a kiadásuk között, és technikai jellemzőkben sem sokat térnek el.Technikai jellemzőket figyelembe véve az onyx modellje jóval fejlettebb (proci, kijelző, egyéb).
(és eredetileg az áruk megegyezett már mint az m92 és a pocketbook 912-e, de ez utóbbit csökkentették, érthető okokból)Sajnos újabb modell fejlesztés, azóta sem jött ki a pocketbooknál, a 912 szériához. Viszont jöttek más modellek, most meg a legújabb a color. Szerintem egyhamar nem is fogják, újabb modellel bővíteni a sort. (912 fronton)
-
Dhampir
félisten
-
törölt tag
A különbség csak az, hogy csak 1 kapható már a 3ból
Vagyis, ha jól tudom a 912 kapható már csak. -
JamesFinn
senior tag
válasz
Dhampir
üzenetére
+1!

Én is PB-ot használok, nekem is fontos a magyar garancia.
Jó a Kindle és a Nook is, csak kicsit túl sok a hype
Mindenki maga dönti el hogy mit választ.
És a PB minőségben egy kicsit sem rosszab a többihez képest.
Én bátran ajánlom azoknak, akik olvasó vásárlása előtt állnak. -
Libretom
aktív tag
válasz
hroberto
üzenetére
A PDF fájlokat az olvasók legtöbbje nem kezeli tökéletesen. A beszkennelt, kép alapú PDF-ek a 6 collos kijelzőn nagyon apró betűvel, nehezen olvashatóan jelennek meg. Ezt a különböző olvasók eltérő módon próbálják kezelni, pl a Paperwhite fekvő üzemmódban (landscape) három oldalra nagyítva jeleníti meg az 1 oldalas PDF szöveget, és lapozásnál felülről lefelé halad három (1/3-1/3-1/3) lépésben.
A nem kép alapú, OCR-es PDF-eket némely olvasó képes áttördelni (pl. a Sony PRS-T2), de sokszor nem tökéletesen teszi. A PDF-ek konvertálása, mivel "konténer" (mindenféle elemet zutyulva tartalmazó) fájl, sokszor nehéz feladat. A PDF kezelésében a 9.7 colos kijelzők jeleskednek, de azok egyébként meg nem igazán praktikusak a méretük és sérülékenységük miatt. Ezért legjobb más formátumban beszerezni az olvasni valót, és csak végső esetben érdemes PDF-ben olvasgatni. -
doc
nagyúr
válasz
hroberto
üzenetére
azert, mert alapvetoen harom verzio van ha PDF-et akarsz 6"-os olvason hasznalni:
1) az A4-es oldalt lekicsinyiti a 6"-os kepernyore, vagyis hangyafaroknyi betuid lesznek, mikroszkop nelkul megvakulsz
2) az olvasot elfektetve kicsivel mar nagyobbak a betuk, viszont igy az oldal teteje es alja kozott "scrolloznod" kell, ami marha kenyelmetlen
3) ha az olvaso tud text reflow-t (a Nook pl. igen) akkor kinyeri a PDF-bol a szoveget, es megprobalja valahogy betordelni. A nagy elonye ennek a megoldasnak hogy a betumeret valtoztathato, tehat igy mar olvashato, a hatranya viszont hogy mivel a PDF nyomtatasra valo, NEM olvasasra, ezert semmifele szerkezeti informacio (pl. bekezdesek) nincs benne, vagyis szinte biztosan alaposan elcseszett lesz a szerkezete (mondat kozepen ujsor, stb)A Calibre konvertalorutinja megprobalja kitalalni hogy vajon mi lehetett a PDF-kent tonkretett eredeti szoveg szerkezete, es azt helyreallitani, ez tobbe-kevesbe szokott neki sikerulni, de a megoldas ritkan lesz szep.
Szoval tanulsag: e-bookot e-book formatumban! Szerencsere az e-book webshopok rendszerint epubot es mobit ajanlanak letoltesre, csak nehany konyv van ami csak PDF-ben elerheto.
a kalozpeldanyokat meg ne itt vesezzuk ki

MOD: illetve van meg egy megoldas, ami nekem szemely szerint a legszimpatikusabb volt:
bizonyos PDF-olvaso appok (pl. az altalam Nookon hasznalt EzPDF) felismeri a kethasabol szoveget, es annak szelessegere zoomol, igy csak kicsit kellemetlenebb olvasni mint a sima konyveket, cserebe a szovegmeret fix, de legalabb olvashato -
Rebourne
aktív tag
válasz
hroberto
üzenetére
Amíg nem érkezik meg az olvasód, elkezdhetsz barátkozni az ingyenes Calibre programmal. A legtöbb konvertálást és olvasóra feltöltést automatikusan végzi a beállítások és a rácsatlakozott eszköztől függően. Bár éppen a PDF és a doc konvertálása jelenthet némi extra melót.
-
hroberto
veterán
Teljesen kezdő vagyok e-book-ban. Egy ideje telefonon (4.3"-on) olvasgatom a PDF-ben lévő könyveim. Gondolom ehhez képest azért nagy előrelépés lesz ez a ketyere.
A minap egy barátnőmnél akadt a kezembe agy Amazon Kindle, amin neki is szinte csak PDF formátumú könyvek voltak.
Ekkor döntöttem el, hogy nekem kell egy ilyen olvasó. Szóval ennyi közöm van az egész e-book témához.
Azt, hogy könyveket is lehet konvertálni, most hallom itt.
Mindenesetre köszi a segítséget, ha bármi bajom van úgy is itt fogom "zaklatni" a hozzáértőket. -
doc
nagyúr
válasz
hroberto
üzenetére
Sem a pdf, sem a doc nem e-book formatum!
Konvertalni lehet/kell oket, de inkabb probald meg beszerezni a konyveket (ha elerhetoek) "normalis" formatumban (EPUB, MOBI, PRC, stb), azok vannak kitalalva e-book olvasokra, ill. az e-book olvasok vannak azokra kitalalva.
A PDF csak addig jo, amig pontosan ugyanugy nez ki mint ahogy kitalaltak, viszont altalaban sokkal nagyobb papirmeretre (A4) vannak belove mint az olvaso kijelzoje, a doc formatumot meg inkabb hagyjuk...Ha a PDF-ek nem sima kepsorozatok, hanem valoban szoveg van bennuk, azzal a Nook egesz jol megbirkozik, de azert NAGYON messze lesz az elmeny egy normalisan megcsinalt e-konyvtol.
-
Dhampir
félisten
válasz
hroberto
üzenetére
Ne ijedjél meg. Jól bevált másoknál!

Átkonvertálod, ami egyéb formátumú és utána már megetetheted a Nookkal.
Ár/érték arány is fontos, ha ilyet veszel. A jó ár miatt megéri. Viszont célszerű lesz rootolnod, ha igazán ki akarod használni. A CoolReader Androidos szoftver már többféle formátumot támogat.
-
doc
nagyúr
válasz
Dhampir
üzenetére
ajanlani termeszetesen szabad, hulyesegeket terjeszteni viszont nem (pl. "le vagy kotve", "szanalmas", "alig par dolog mukodik", "nem gordulekeny", "nem szep a kijelzoje", stb)
az a baj, hogy ha valaki olvasot keres, azonnal teljes gozzel a Pocketbookot nyomatod, nem foglalkozva azzal hogy mit is keres, emellett meg folyamatosan (es ok nelkul) fikazod a tobbi tipusta hazai garanciaztatas is egy lehetseges szempont, akinek fontos, az nyilvan az alapjan fog olvasot valasztani, lehet hogy eppen a Pocketbookot
emellett meg rengeteg mas szempont is letezik, ezert szoktuk mondani hogy ha valaki olvasot keres, akkor tisztazzuk le hogy mire is van szuksege, az alapjan mar konnyebben lehet ajanlani 1-2 tipust
Potzee:
legjobb tudomasom szerint az eInkes olvasok kozul a 9.7" a legteteje (pl. az eleg regi Kindle DX, ha jol emlekszem az Onyxnak, PocketBooknak is van ilyen, a DX-nel ujabb nagy olvasoja), de ezek a kijelzo miatt baromi dragak, es a meretuk miatt regenyeket olvasni nem tul kenyelmesek, inkabb A4-es meretu PDF-ek, ujsagok olvasasara hasznosak -
Dhampir
félisten
mert folyamatosan hulyesegeket terjesztesz

Nem, én más típust is ajánlok.
Neked lehet, hogy odakint nem probléma a külföldi garanciáztatás, de én ezt is szem előtt tartva a hazai garanciális PocketBookot továbbra is ajánlom, akinek a biztonság fontos.
Ez az ukrán tervezésű olvasó netalántán tiltólistán van?

Nem szabad ajánlani? -
doc
nagyúr
válasz
Dhampir
üzenetére
mert folyamatosan hulyesegeket terjesztesz, es nem vagy hajlando belatni hogy attol hogy rogeszmesen imadod a Pocketbookot, masnak meg lehet hogy nem az az atyauristen, sot, meg az is lehet hogy valakinek masok a preferenciai mint neked
pl: ahogy te fogalmaztal, "egy olvasási célra tervezett kütyünek" miert is kellene hangot lejatszania?
Nemcsak Nook és Kindle vagy Kobo AuraHD létezik a világon!
vicces hogy ezt pont te mondod, aki szerint csak a Pocketbook letezik, minden mas szar...
en eddig negy kulonbozo gyartmanyu e-book olvasot vettem, szoval egy keves kitekintesi alapom mar van, igy az altalad sugallt elfogultsaggal vadolni meg ugy is mokas, ha eltekintunk a te fanatizmusodtol
szerintem terjunk vissza oda, amit ebben a topicban rajtad kivul mindenki elfogad: van sokfele olvaso, mind kulonfele igenyeket elegit ki, felesleges egyiket vagy masikat magasan a tobbi fole emelni
-
-
doc
nagyúr
válasz
Dhampir
üzenetére
Minek rootolni, csesztetni, ha alapból kéne tudnia a lényeget egy olvasási célra tervezett kütyünek?

es szerinted mit nem tud alapbol, ami az olvasashoz kell?
eleve sok beallitasi lehetoseg, a legelterjedtebb formatumok ismerete, en a gyari olvasoprogramot hasznalva is rengeteget olvastam rajta, problemamentesenaz altalad linkelt hozzaszolas meg egyertelmu user error, nehogymar azert legyen egy olvaso "hasznalhatatlan" mert a lewarezolt konyvet nem tudta a user megfeleloen konvertalni

-
Dhampir
félisten
Nekem nem tűnt gördülékenynek és a kijelzője sem elég szépnek, pláne Sony után.
Minek rootolni, csesztetni, ha alapból kéne tudnia a lényeget egy olvasási célra tervezett kütyünek?

(#3443) Potzee Aranyos vagy.

-
Potzee
addikt
válasz
hroberto
üzenetére
Szerintem Dhampir kolléga úgy értette, hogy nem fogsz mellette unatkozni...rengeteget fogsz majd olvasni...tehát le leszel kötve vele...

Valóban nem fontos, hogy minden formátumot ismerjen...ePUB, PDF bőven elég, hiszen ebben a két formátumban szinte bármi megszerezhető.
Jó vétel! Elégedett leszel vele!
A gyári PDF formátumban lehet változtatni a betűméretet és a scannelt PDF-be elmentett szöveget is képes megnyitni, de nyilván ebben a formában nem tudja változtatni a betűméretet...
-
doc
nagyúr
válasz
Dhampir
üzenetére
rootolas nelkul a messze legelterjedtebb EPUB es PDF formatumokat kezeli, micsoda hatalmas lekotottseg, tenyleg

egy gyors rootolas utan meg barmit megeszik, a Kindle-fele DRM-ezett MOBI-tol kezdve a legujabb office-szal keszitett prezentaciokon at az Excel tablazatokigszánalmas volt egy teljes értékű Androidos felülethez képest. Alig pár dolog működik rajta, a Google Play eleve szoppantyú.
erdekes, nekem minden mukodott rajta amit probaltam (CoolReader, offline wikipedia, jatekok, facebook, Opera Mobile, Google Play, stb), lehet hogy akkor en elrontottam valamit?
-
Dhampir
félisten
A lekötést arra értettem, hogy sokféle formátum felismerésére képes rootolás vagy fájlkonvertálás nélkül. Valamint adott az Internetböngészés lehetősége is.
Rootoltam Nookot, hát szánalmas volt egy teljes értékű Androidos felülethez képest. Alig pár dolog működik rajta, a Google Play eleve szoppantyú.
Fontos lehet a hazai, minél hosszabb garanciaidő is (nekem az volt).
-
doc
nagyúr
ez erdekes, nekem a Nook fogasa tunt nagysagrendekkel jobbnak, a Kindle-t es a Kobo-t is magasan veri
Dhampir:
mi az hogy "lekotve"?
azt raksz ra amit akarsz, olyan formatumot olvasol rajta amit akarsz, semmilyen kotottseged nincs, sot, epp' ellenkezoleg: hatartalan lehetosegeid vannak
-
Dhampir
félisten
válasz
hroberto
üzenetére
Nem lesz nagyon kényelmes, le leszel kötve vele.

A Sony PRS-T1 vagy utódja a PRS-T2 inkább, de PocketBook még jobb.
Utóbbi mindenféle formátumot képes kezelni. Sokkal drágább, de a "gondtalanságot" meg kell fizetni.Más típust azért nem írok, mert személyes tapasztalataim nincsenek a többivel.
Ha jól tudom, a frissített szoftververziós Nookból még az Internetböngészőt is eltávolították.
Én inkább a PocketBookot ajánlom.
-
válasz
hroberto
üzenetére
Sajnos új kindle-m nincsen, de ha megmondod hol kapsz 15 ezer Ft-ért...
Majd kijavítanak: ugyanaz a kijelző, de a kindle mintha a minőségibb darabokat kapná... A nook-on nyomógomb is van ( rootolás után programozható ), touchscreen is. A nook bővíthető memoriájú.
Én nagyon kindlepárti vagyok, de amikor a nook-on a word doc egy az egyben megjelent, az meggyőző volt...
Szerencsére sokan vagyunk a családban, így elfér a nook és kindle is, most a nook-ot ajánlom. De: nincs mögötte az Amazon, ami egyeseknek Big Brother, nekem a szolgáltatás és support mintája és jelenlegi csúcsa (a LEGO is nagy jó supportban). Szóval akkor inkább nem tudom, mit ajánljak.
Doktor úr, annyira bizonytalan vagyok, vagy nem? -
hroberto
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
Tablet nem kell, csak könyveket akarok olvasni. És nagyon fontos a szem kímélése!
Néztem az Amazon Papirwhite-ot is, de már ennyit nem szeretnék adni érte. 30 ezer körül van a határ, amit még rászánnék.
Úgy látom a Nook Simple Touch és az Amazon Kindle egy árban van körülbelül. Mi a különbség a kettő között, és esetleg mivel nyújt többet? -
válasz
hroberto
üzenetére
Színes pdf újsághoz 9,7 tablet, ips, legjobb retina kijelzővel, így már drága. El lehet olvasgatni, de teljesen más mint:
Könyv ("igazi"): e-ink: szerintem (szubjektiv) a legjobb a kindle paperwhite (kicsit jobb felbontás, háttérvilágítás), árnyertes nook simple touch (15k szállítással együtt, rootolható, bővíthető memória, kindle app is megy rajta, ill. bármilyen régebbi anroidos olvasó app.), bármelyik kindle ( nekem még kindle keyboard van, de már nem kapható).
Én a nookot venném most, ha nem lenne olvasóm (ill. már vettem nook-ot...) -
hroberto
veterán
Sziasztok!
E-book olvasó vásárlás előtt állok, és nem tudom eldönteni, hogy e-ink vagy TFT kijelzőset vegyek.
Jobban tetszene a TFT, viszont (olcsóbb, színes, háttérvilágítással rendelkezik), viszont tartok a szemre gyakorolt káros hatásaitól. Ezért kezdek hajlani az Amazon Kindle felé.
Mi a véleményetek, tanácsotok? Mennyire rontja a szemet a TFT, érdemesebb e-ink-et venni?
Esetleg egy-két konkrét modell?
Előre is kösz! -
troland26
őstag
Úgy néz ki , hogy eladom a Nook-omat . Hogyan tudom gyári alaphelyzetbe rakni mint amikor kivettem a dobozából ?

-
Sonja
nagyúr
Hivatalosan az országban sehol nem lehet kapni Kobo olvasókat?
Sehol nem találok.
Csak szlovák üzleteket, akik Magyarországra is szállítanak, de az nem érdekel. -
törölt tag
válasz
tomek017
üzenetére
Újra kariblárást próbáltad?

Egyébként van szerviz elvileg, a kobe.hu a magyarországi forgalmazója. Ja már értem, hát igen e-bay/ hasonló vásárlás esetén az ember megjárhatja
"Viszont, amennyi herca hurca volt vele... nem. Pocket-en meg még lehet spórolni is."
Itt is célszerűbb a forgalmazótól venni, mert elvileg egyébként nem lesz magyar menüje sem pl. ( (bár ez mennyire valós nem tudom. esetleg partnertől/viszont eladótól lehet még érdemes venni, de kb ugyan azaz ár mindenhol.)Az Onyx-t viszont -10% kedvezménnyel lehet megvásárolni, pl az extreme digitalnál, igaz még így is drágább lenne.
-
tomek017
tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Onyx nem lett volna rossz, ha van szervíz...
Megtörtént a szoftverfrissítés, aztán semmit se lehetett kezdeni vele. Stylus-ra nem reagált, gombokra csak elvétve, reset-re ugyanaz a reakció, ezer féle gomb-kombinációra se csinált semmit. A régi rendszert se engedte visszarakni, mert fagyott az egész "gép".
A gond ott kezdődött, hogy ebay-n vettük, az eladó pedig szintén, ebay store-ból. Garancia kártya meg volt, viszont az Onyx amerikai szervize közölte, hogy amit nem tőlük vettek terméket, hiába zsír új, nem áll módjukban garanciáztatni
Na már most a következő lehetőség, hogy elvisszük a Best Buy-ba, ahol elkérnek 30 dollárt a hiba feltárásáért, amit úgy sem tudnak megcsinálni. (tapasztalat)
Bár lehetne azt is, hogy közvetlenül az Onyxtól megvenni, így van garancia. Viszont, amennyi herca hurca volt vele... nem. Pocket-en meg még lehet spórolni is. -
Sonja
nagyúr
Bakker, micsoda leárazást csinált a német MediaMarkt! 40 euróra(!) vitte le a Sony PRS-T2 árát, és 99 euróra a Kindle Paperwhite-ot!
Az a Sony annyiért best buy. 
-
ZooLee
senior tag
válasz
makimakom
üzenetére
akkor azt lehet-e olvasni majd rajta, és nem csak a saját könyveit amit az olvasón lehet megvenni.
Jah, értem már
Nem, ilyen kötelezettség sehol nincs, mindent lehet mindenre tölteni, konvertálás, átalakítás, némi matatás szükséges lehet. De egyelőre senki sem volt olyan agyalágyult, hogy egy ilyen kötöttséget megköveteljen. (hm, mondjuk azért erról lehetne beszélgetni, lásd a Beagle esetét) Szóval a választásnál ennek egyelőre nem kell szempontnak lennie. -
ZooLee
senior tag
válasz
makimakom
üzenetére
Tehát bármit amit az internetről szedek le, akkor azt tudom majd rajta olvasni?
Anélkül, hogy mélyebben belemásznánk a "bármi amit az internetről szedek le"-be, (bár lehet, hogy érdemes lenne) a válasz inkább a nem, ugyanis nagyon elbarmolt cuccokat is lehet találni, attól függően, hogy honnan szeded le. Ha változatos forrásokból szerzed az olvasnivalót, akkor fel kell készülni arra, hogy az optimális eredmény elérése érdekében konvertálni kell. Ez nem ördöngösség ma már, sok program ill. szolgáltatás támogatja ezt. Ezt a mai körülmények között nem lehet még megúszni.
(#3383) Rebourne: Amúgy meg tablet, ez nem kérdés. E-ink szigorúan csak olvasni jó (de arra nagyon jó, megértem a csábítást), ha már kell interakció, szótárazás, keresés, több füles böngészés, akkor szenvedés használni. Tanulás közben csak visszafogna.
Na, azért ennyire nem durva a különbség. Ma már egy jobb olvasóval nagyon jól lehet annotálni, jegyzetelni és szótárazni, keresni. A böngészés más tészta, ott nincs kérdés, hogy tablet a jobb.
-
Dhampir
félisten
válasz
üzenetére
Egy pár tonna téglát azért már átmozgattam + kivertem pár téglafalat, de a betontörésnél (10 kg kalapáccsal, gyenge fizikummal) nem sok rosszabb dolog létezik a világon, még a kakilapátolás is könnyebb (csak a kánikulában a csípős szagot kell elsőre kibírni, utána megszokja az orr).

Ezekhez képest egy táblányi könyvolvasó megtartása tényleg semmiség.

-
törölt tag
Látszik, hogy nem fogtál még téglát
(egyébként meg mindenki azt vesz ami akar.) -
törölt tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Ez én értem, csak a poén, az hogy pont fordítva van (az m90 volt régi,) az m92 az új és jobb is mint a pocketbook, ezért ez az érved nem vált be. (máskor leszóljátok a vizplex-t és a többit, pedig azon még olyan kijelző van, pearl csak a m92-őn van ilyen méretben, nem említve több hardwaret)
-
törölt tag
Ez a poén, hogy a másik is minden evő, csak jobb hardwares felszereltséggel

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Le Mans Ultimate
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ingatlanos topic!
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad 8th. 32GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 90%/p4860
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A tok már itt van a kezemben, egyszerre érkezett az olvasóval (csak az utóbbit nem tudtam átvenni még a postán).
A két modell, csak a világításban tér el (és a külső "keret" fehér a Glowlight-on, nem fekete, mint a simán). 

Ilyen árkategóriában mit tudnátok ajánlani? Semmi plusz funkció nem kell, esetleg egy zenelejátszó mehet bele, ha ennyiért belefér.

Vagyis, ha jól tudom a 912 kapható már csak.

Dr.NX