Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
▼▼▼ E-KÖNYV OLVASÓK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott márkák listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb e-könyv olvasó kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Egyéb speciális kívánság (színes; írható; gombokkal kezelhető; magyar nyelvű szoftver; vízálló, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rebourne
aktív tag
válasz
Degeczi
üzenetére
A Nokk Glowlight félcentis műanyag habszivaccsal bélelt kartondoboza meggyőző védelmet nyújt. Persze nem praktikus mindennapi használatra, de szállításra éppen elég, hogy ne kelljen kemény tokot venni. És a töltőnek/kábelnek is kulturált helye lesz. Mindennapra azért elkellett mellé egy vászongatya - de az is inkább azért, hogy ne gyűjtse a port, amíg a polcon pihen.
-
-
doc
nagyúr
gondolom tok nelkul volt a taskadban, az ugy nyilvan gaz, de hidd el nekem hogy a plusstok teljesen jo
a ket ev alatt kb. 50-szer utaztam repulovel (termeszetesen kezipoggyaszkent, de aki repult mar, tudja hogy hogyan begyomoszolik a taskakat a poggyasztartoba), tobbezer km-t utazott motoron, vonaton es buszon, es soha meg csak egy karc sem kerult ra
-
Degeczi
nagyúr
nem is karcolástól kell félteni, hanem a teljes kijelzőhibától!
ez pedig nem túlzott óvatosság: a net (még itteni topikban is akad rá példa) tele van olyan esetekkel, amikor egy utazás során ment tönkre az e-book olvasó kijelzője, és fixen csíkoz
semmiféle "odavágás" nem történik ilyenkor, fizikai sérülés sem látható rajtuk, de a kijelző érzékeny... mindenképpen érdemes védeni
(ha pedig vmi butaság, akkor az a sarkítás, h "betonba kellene önteni": egyszerűen csak arról van szó, h a kijelzőt ne nyomhassa meg semmi. A bőrtokok pl. ilyenek, kellően merevek, egy vékony szüttyő nem, az csak a karcolás ellen véd) -
ZooLee
senior tag
Sajnos pedig jogos a kemény fedél elvárás szerintem is. Nekem a K3-nál sérült egy kicsit a kijelző és kifejezetten a megnyomódástól, egy kisebb méretű szögletes tárgy volt mellette, még csak nem is kulcscsomó, vagy hasonló extra dudoros valami. Általában úgy hordtam, hogy a laptop felé volt a képernyője, akkor nem sikerült úgy betenni. Utána kapott egy rendes fedeles tokot, de a PW-t már inkább tokkal együtt vettem...
Ezeknek nem Gorilla Glass a borításuk, mint a telefonoknak, tableteknek, hanem a hagyományos fólia-szerű puha műanyag, és elég sérülékeny. -
axioma
veterán
+1.
Nem is ertem, valaki egy uj koraban 16e-es keszulekre 6e-et elkolt, mert egyebkent <1% esellyel tonkremegy? En 1-2 dolcsit adtam a bebujtatos tokert, annyit meger az hogy bevaghatom a taskaba (laptopos hatizsak, szoval sik helyre), de ezeknek a kutyuknek leginkabb az art, ha a kijelzo megfeszul (a keszulek hajlik), van ilyen kindle keyboard nalam, ami mukodik a nem szetfolyt reszen... Az ellen meg a kemeny tokok se vedenek. En biztos nem cipelne'k, meg olvasas kozben "emelgetne'k" a kutyu sulyaval osszemerheto tokot, az biztos. -
doc
nagyúr
válasz
Degeczi
üzenetére
en ket eve hatizsakban hordom az olvasoimat millio masik kutyuvel egyutt (kulccsomo, kabelek, tolto, ezer mas minden) sima 'belebujtatos' pluss tokban, es egyetlen karcolas sem kerult soha egyikre
szoval ne akarjuk mar ezt a butasagot terjeszteni hogy betonba kell onteni valamit hogy ne menjen tonkre...
az egyetlen ami problemat okozhatna, ha nagyon erosen odavagom valahova a taskat, de az ellen mar a kemenyebb tok sem ved (sot, mivel a pluss tok jopar millimeteres puha uteselnyelo reteg, talan meg annyira sem) -
Degeczi
nagyúr
válasz
Degeczi
üzenetére
a műanyag "tokot" itt azért tettem idézőjelbe, mert csak hordozás céljára szolgáló védőfedél lenne a kijelző elé, olvasás közben magában maradna a Nook
fémdobozokat lehet kapni hasonló célra: természetesen azok is csak hordozásra valók, nem olvasásra
de azok drágák, és a legtöbb esetben fölöslegesek lennének, míg egy rápattintható műanyagfedél max. $2-3 lenne szállítással együtt is
-
-
Dhampir
félisten
válasz
Degeczi
üzenetére
Ha kemény (sima, fényes felülető) a műanyag tok, akkor nem tűnik célszerűnek, aláizzad az ember keze és könnyen csúszkálni fog.
------------------------------
Nem kell mellétenni olyasmit. A nagy érintőkijelzővel megáldott okostelefonjaimat sem hordtam tokban csak simán zsebben, mégsem lett soha semmi bajuk. Tudni kell vigyázni a tárgyakra. Az enyéim évek múltán is újszerűen hatnak. Meg lehet(ne) kérdezni a környezetemben élőktől.
(#3781) Boond

vegyszer
Még mindig jobb védeni, mint összekarcoltatni valamivel. Én nem féltem annyira ezeket a használati tárgyakat, sosem tutujgatom agyon, viszont ügyelek arra, hogy ne kerüljön mellé olyan tárgy, ami sérülést okozhat.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
vegyszer
üzenetére
igen
ezért kár, h nem csinálnak hozzá olyan "tokot" (akár már gyárilag), ami egy egyszerű, filléres műanyag tepsi lenne, az elejére fölpattintható szállítási védelemkéntmás készülékeknél fogásjavítóként is hasznos a tok, de a Nooknál valóban csak rontanak rajta
Dhampir: ha egy rekeszben csak az e-book olvasó van, az persze ideális - de a többségnél nem ez a helyzet, és akkor könnyen csúszhat mellé kemény tárgy egy táskában, pláne hátizsákban
-
ratam23
aktív tag
válasz
vegyszer
üzenetére
Olyan fogása lesz mint egy könyvnek!
Amúgy nekem is az Nst egyik nagy pozitívuma a fogása, nagyon kényelmes. Úgyhogy valószínű csak szállítás közben lesz a tokban. Esetleg buszon, vonaton tokból olvasom ott megteszi úgy is. Na majd meglátom..Szóval az enyém ilyen lesz csak más színben.Nekem nagyon bejön a könyvszerűsége miatt.

-
ratam23
aktív tag
válasz
Nagya21
üzenetére
Jónak tűnik a tok, lámpa meg "állvány" meg mindent tud. Bár a színe elég riasztó..
A múlt héten én is hozzájutottam egy Nook touch-hoz. Nagy megelégedéssel használom (egy kis rootot azért adtam neki), az alap olvasója jó de sikerült a Cool Readert is megfelelően személyre szabnom. A képregényeket meg a pdfeket még meg kell tanulnom h szereti a készülék illetve még keresgélek megfelelő programot nekik.Én is rendeltem egy egyszerű tokot csak h táskába is betudjam tenni, valamilyen szinten védve legyen.
Két hét legalább mire megjön Hong Kongból..
Tok Én a barnát rendeltem.
Egyébként mindenkinek csak ajánlani tudom a Nook simple touch ebook-ot. Bevált a készülék!
-
Nagya21
addikt
HAli!!
NA megjött a tokom nagymessziből
A szinétől eltekintve kjó.(de megszokható)
Nagyon jó a lámpája, klassz, hogy az előlapot visszahajtva megáll a "lábán" az olvasó.
Szivacsos az elő-hátlap, az előlap mágnesesen záródik.
Alulról kell a keretbe bebujtatni a kütyüt, és egy fület kell visszahajtani mögé(mint a dobozfül), ami a töltőnél ki van vágva, egyszóval tökéletesen védi a ketyerét

Tok
Öszintén megmondva, nem volt olcsó, illetve lett volna féláron is de akkor 100db volt a minimum rendelés
aztmeg bevallom férfiasan nem vállaltam be.
Üdv Nagya -
axioma
veterán
Sztem amit keresel, az a Calibre. Van windows es linux valtozat is.
De ettol, hogy konvertalod, me'g nem lesz _jo_ ebook belole... van arrol is valahol leiras, csak most nekem nincs belinkelve. A sima konvert alap beallitasokkal annyit csinal, hogy a formatum maga eheto lesz az olvaso szamara, de olvasasi nehezsegek attol meg lehetnek. (Azert megprobalni erdemes.) -
Zlcsi
senior tag
tudom off,
de valaki tudna linkelni egy leírást, hogy hogyan lehet ebookot készíteni különböző formátumokból, mert nem találok semmi értelmeset a neten -
Tim82
félisten
válasz
KTomi77
üzenetére
Még valami, ami miatt szerintem nem érdemes fóliázni. Egy e-könyv olvasót általában hátizsák, táska, esetleg nagykabát zsebében hord magával az ember (nem pedig nadrágzsebben, kulcsok, szerszámok stb. mellett, mint egy telefont), így nem nagyon valószínű, hogy karcolódna a kijelzője.
Ugyanilyen tokom van, mint amit rendeltél, csak más eladótól, eddig teljesen megfelel, mint védelem.
-
KTomi77
tag
Sziasztok,
Az itt olvasottak alapján és is rendeltem egy Nook-ot ebay-ről, ami tényleg szuper jó.
Rendeltem hozzá egy ilyen tokot, amihez kapok majd egy képernyővédő fóliát is. Szerintetek érdemes felrakni e-inkes kijelzőre fóliát vagy nem ajánlott? -
ZooLee
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
pont ma jött elő
És gyakorlatilag minden nap előjön, és újra és újra megkérdezi valaki. Hát ennyire nehéz pár hozzászólást visszaolvasni???

Készíthetnénk már egy bővített első hozzászólást a legalapvetőbb információkkal, hogy legalább annyi meglegyen, és akkor talán kevesebb ilyen kérdés lenne... -
Ragnar95
félisten
válasz
Urban Terror
üzenetére
Nem kellene sokat visszaolvasnod, pont ma jött elő gyakorlatilag ugyanez a kérdés...
Ilyen felhasználásra inkább tablet ajánlott. -
Urban Terror
tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan e-book olvasót ajánlani, ami scannelt (jó minőségben), műszaki rajzokat is tartalmazó anyagokkal is megfelelően bánik?
-
axioma
veterán
Nemetben begyalogol az elso mediamarktba es elhozza 50 euroert... persze lehet kuldetni is.
Amugy meg ez kb. hitkerdes, hogy kinek kindle kinek mas. Amiert en nem valasztanam, az az, hogy nem kezeli a konyvtarakat, csak a kategoriakat, meg azon belul lapozast, meg persze a keresest (ami viszont a nehany billentyu segitsegevel virtualis bill-en matatni dolog miatt nem tul felemelo). Nekem jobban tetszik, ha a sajat elvem szerint rendezve pakolhatom fel a cuccot, es azon logika menten, tetszoleges melysegu faban tarolom es talalom meg.
Amugy ha mar ott van az ismerosod, megnezheted a bookeen cybook odyssey-t is, a thalia boltokban 59 euro, ez - remelem, mert nekem a hd frontlight van meg belole - kezeli a konyvtarakat, es touch-os. Ime. Ez ha jol szamolom, a ketto kozott van. -
Degeczi
nagyúr
igen, esztétikailag (aranymetszéshez sokkal közelebb áll) a Kindle valóban vonzóbb, használatban azonban már a Nook a praktikusabb azzal, h gumiszerűen lágy az anyaga, és a hátlap nem sima, hanem az ujjak bemélyedést találnak
(mondjuk más kérdés, h egy hurcolászott készülék úgyis tokba kerül, akkor pedig ez a szempont nullázódik)egyébként pedig a kijelzője is jobb, vmivel fehérebb hátterű a Kindle-nek, és az Amazonos háttere is nagyon jó (kapsz vele egy fiókot, amire emailben is ráküldheted a könyveket, az olvasási pozíció pedig automatikusan tud szinkronizálódni több eszköz között, így pl. okostelefonon is folytathatsz egy elkezdett könyvet, ha épp úgy adódik valahol várakozás közben),
szóval ha nem kimondottan érintőképernyőset keresel és még olcsóbban is hozzá tudsz jutni, akkor nagyon jó választás -
axioma
veterán
Az amazonrol ide ptktg nelkul szinte kizart. A .de-rol csak nemet cimre szallitanak, mig ha atmesz a .com-ra, mar sok a szallitasi dij plusz a vamon radobjak az afa-t pluszban.
Lehet kindle-t venni persze ettol fgtl egesz jo aron, de ezt igy ketlem. Viszont kindle eseten a formatumtamogatas mind1, mivel online konvertalas van a hozza kapott cim segitsegevel. -
doc
nagyúr
válasz
gubolaa
üzenetére
a 'nem alkalmas' azert tulzas
En pl. olvastam komplett konyvet PDF-ben, abrakkal tarkitva. Ott nagy segitseg volt hogy a szoveg ket hasabos volt, es az EZPDF tud automatikusan hasabszelessegre tordelni, ugy kimondottan kenyelmes volt olvasni.
Illetve lehet fektetve, oldalszelessegre nagyitva is (kb. ahogy a Kindle is csinalja), bar ott erosen fugg a betumerettol hogy mennyire lesz olvashato. -
gubolaa
tag
Köszönöm a sok választ. Akkor végülis arra jutottam, hogy nem alkalmas a scannelt olvasására. Mert hiába is tudok ránagyítani az egyik oldalra, a másikra oldalra kényelmetlen vagy egyáltalán nem is lehet úgy "áthúzni a képet" ahogy egy tft-s tableten.
-
Libretom
aktív tag
válasz
Rebourne
üzenetére
Persze az igaz lehet, hogy a pearl lehetőségeinek e felső határa felé haladunk, és ehhez képest a carta új perspektívát jelent, és ennek most csak az első lépcsőfokára lépett az Amazon. Valamikor a sipix-szel kezdték, aztán jött a többi, és egyre gyorsabbak lettek a gépek, szebbek, kontrasztosabbak, feketébbek a betűk. ..és mindez kb. 3 év alatt!
Egyébként egyetértünk: én is másodlagosnak tekintem a frissítés gyorsaságát. Viszont ha görgetni kell, az már megint más kérdés. -
Rebourne
aktív tag
válasz
Libretom
üzenetére
A Kobo Aura HD már elég a 265 ppi-vel (ha a fénymásolatot vesszük alapul, az csak 125-150ppi volt), ha ezt utánozzák a többiek, annak örülnék. A frissítés gyorsasága meg nem probléma (amíg nem kell a CPU-ra várni), olvasásnál csak egyszer kell belőni a nagyítást, utána már csak lapozás, scrollozás van (ha vízszintesen tartjuk), amit droidos programokkal be lehet lőni úgy, hogy egyből jó legyen.
(#3746) Degeczi: Nem A4-es oldalakról volt szó afaik.
-
Libretom
aktív tag
válasz
Rebourne
üzenetére
A felbontáson pearl kijelzővel is óriásit lehet javítani (Kobo Aura HD, 1440x1080, a sebessége sem rossz, arról nem is beszélve, hogy 6.8 collos). Szerintem a carta kijelző sem lesz nagyságrendekkel gyorsabb. Az Eink honlapja se ígér ebben a vonatkozásban többet. Az Amazon szerint 25 %-os lesz a javulás az előző Pw-hez viszonyítva. Ez a fél mp-hez képest gyakorlatilag jelentéktelen, (alig jobb mint 0.4 mp.) viszont messzi van a tabletekétől.
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Nekem egy olyan kérdésem van,hogy most milyen e-book olvasót érdemes venni 20.000ft környékén?
A segítséget előre is köszönöm.
-
Rebourne
aktív tag
válasz
vegyszer
üzenetére
Vagy várjuk meg a Carta-s eink olvasókat. Szerintem nem a görgetés a PDF (illetve a szkennelt anyag) rákfenéje, hanem a felbontás és a processzor. Könnyű a tableteknek nagyítgatni a többmagos 1,5 GHz-es cpukkal. Az einkesek, főleg a rootolható Nook meesze vannak ettől, de az újakba már van remény a GHz feletti CPU-kra.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
gubolaa
üzenetére
ez nem szeretet kérdése sajnos, hanem a technikai lehetőségé: az e-ink képfrissítése kb. fél másodperc, ezért nem lehet korrekt módon görgetni rajta a tartalmat, csak jelentős késéssel
ezért jelenik meg itt hetente a válasz, h ilyen célra táblagép való, mert a TFT képfrissítése ms-okban mérhető
-
gubolaa
tag
Sziasztok! Egyszer már végigfutottam a topikot nagyvonalakban, de nem tudom ki volt a tulaj. Olvastam egy einkes androidos gépről, amire rootolás után lehet különböző olvasókat is rakni, és mivel érintőképernyős, lehet ujjal nagyítani is. A kérdésem annyi lenne, hogy azokkal az olvasókkal lehet scannelt könyveket olvasni? Mert nagyon sokat csak úgy találtam meg. És sajna a prestigióra akárhogy szerettem volna megformázni a scannelt könyveket nem sikerült. Lemaradt az aljáról, kimaradtak betűk stb. Előre is köszi. ui: Tudom, hogy a tft kijelzősön a legegyszerűbb ezek olvasása, de azt nem szerettünk volna és valami köztes megoldást keresünk...
-
Nagya21
addikt
Hali!!
3 hete vagyok boldog tulajdonosa egy Nook-nak(a kindle-t a lányom elkommunizálta), idáig nagyon megvok elégedve vele, colorb4uk tól rendeltem mindjárt 2-öt(a havernak is), minden gond nélkül megérkeztek.
Tokot a jövő hétre várok:
Tok
Köszönet a PDF konverterért amit itt ajánlottatok
Üdv Nagya -
Degeczi
nagyúr
válasz
hroberto
üzenetére
jó eséllyel igen, de előfordulhatnak vad dolgok: pl. hibás filerendszer miatt vég nélkül próbálja scannelni a kártyát könyvek után (amit valszeg alvó állapotban is végez, ahogy a többi olvasó is), vagy még inkább: a kártyára másolt egyik könyv akasztja ki
szóval ha ugyanazzal a kártyával ismét előjönne, érdemes lehet először leformázni, és más könyveket tenni rá: nem kizárt, h azokkal nem jön elő a hiba
-
hroberto
veterán
-
Rebourne
aktív tag
válasz
hroberto
üzenetére
Én rootolás nélkül is azt tapasztalom, hogy a Nook-ot pár napos szünet esetén jobb kikapcsolni, mint csak simán standby-ban hagyni. Persze közel sem láttam olyan drasztikus változást, mint az általad tapasztalt gyorsmerülés, de egy pár hét standby, hébehóba olvasással (100-200 lapozásos nagyságrendben) megeszi az akkut. Egyébként egészséges a Nook, állandó olvasás mellett 2-3 ezer lapozást tud legalább egy feltöltéssel.
-
hroberto
veterán
Vissza akartam vinni a Nook-ot a gyors merülés miatt az E-digitalba. Előtte este kivettem belőle a micro SD-t. Reggel megnéztem, láss csodát, a gyors merülés abbamaradt. A kártya nélkül visszatért a normál üzemidő.
Lehetséges, hogy a kártya okozta a problémát? Mert nagyon úgy tűnik. -
kertsa
senior tag
Köszi

(#3713) vegyszer El kell, hogy keserítselek... egyenlőre nincs felvétel

(#3714) axioma ok
(#3715) Nando36 Sajnos nem megoldható, már néztem

Marad a NOOK, Már le van beszélve. Megrendelik nekem ebayről jövő héten. Ha megérkezett és nem boldogulok vele, akkor jelentkezem.
-
gubolaa
tag
Sziasztok. Új vagyok ezen a területen. Most vásároltam egy prestigio 3464b típusú eink-es ebookot. Jól működik, pdf-et viszi. Viszont ami 2oldalas pdf arra nem tud jól nagyítani és nem tudom olvasni mert nagyon kicsik a betűk. Mivel sok könyv van így fent ez elég zavaró. Valaki erre megoldást esetleg? A másik hogy olvastam hogy van rá frissítés ami elvileg meggyorsítja a kütyüt. Azt honnan tudom hivatalosan ráfrissíteni? Előre is köszi.
-
axioma
veterán
Volto OYO-m, de par nap utan eladtam. Igaz, azt is II-nek hirdettek, de utolag kiderult, hogy az I-es volt.
Angol nyelvre tudtam max. atvaltani (default nemet), a valaszthato karaktereknek kb. a negyede jelenitette meg normalisan a magyar ekezeteket, egesz nehez es mivel a szele fele se vekonyodik, vaskosnak tuno keszulek. Tuti inkabb Nook-ot vennek, az oyo ha nem baratkozol meg a szoftverevel probalhatod eladni, mig a nook-nal root-olod es felteszed a neked megfelelo android app-ot.szerk. Milyen arakrol beszelunk, ujrol? Mert ha mar thalia, akkor tolino shine, vagy olcsobban a cybook odyssey, utobbibol nekem ugyan a hd frontlight valtozat van mert olcson hozzajutottam, az magyar menus es sokkal jobban hasznalhato, mint az oyo (pl. touch-os, es jobb a szoftvere is).
-
kertsa
senior tag
A Sony PRS-600-at kihúznám...
NOOK Simple Touch Screen
és a fent linkelt Thalia Oyo II E-reader közül melyiket érdemes megvenni? Az utóbbi 3e forinttal olcsóbb. -
kertsa
senior tag
-
baandii
senior tag
tudna nekem vki hozzá érte egy kis infót adni ha nook-ot rendelek ebay-ről és vmi gubanc van hogy megy ebben az esetben a gariztatás?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Bluetooth hangszórók
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kutya topik
- További aktív témák...
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amúgy nekem is az Nst egyik nagy pozitívuma a fogása, nagyon kényelmes. Úgyhogy valószínű csak szállítás közben lesz a tokban. Esetleg buszon, vonaton tokból olvasom ott megteszi úgy is. Na majd meglátom..
drága volt, és mégsem szeretem. Bánt. Pedig jót mutat, nincs n az elején, és nekem 35 nap alatt jött meg.
nem akarok vészmadár lenni, de...

aztmeg bevallom férfiasan nem vállaltam be.

Dr.NX