- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
-
LOGOUT
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
@Pal
tag
Montamén eszt.
De csendes kollégának mindig vannak jó ötletei. Nem is tudom olvas-e mást mint ilyen információ forrásokat.
NAS - PC szinkron nyilván tökéletes, de NAS - PocketBook nem szinkronizálható közvetlenül. Én legalábbis nem találtam ilyen lehetőséget. A fájl megosztás lehet egy félmegoldás.
De a legegyszerűbb tényleg a Cloud Sync - Dropbox - PocketBook.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Honor Pad8 bontatlan, új eladó
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Microsoft Surface Go 8GB/128GB - Model 1824 - kifogástalan, alig használt állapot
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Update 04.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest