Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz
Prosector
üzenetére
Nincs mar quest giver.
#432: Nem aktiv a kuldetes.
Elmentem oda is ahol vegzodik a mellek kuldetes, de nem volt ott se.
Az a baj nem emelkszem felvettem volna, de lehet, hogy eltunt, sokan panaszkodnak bugokra, hogy eltunnek az inventorybol dolgaik.Sajnos apro bosszanto hibakkal tele van a jatek, 1.4-es patch ota pl. mikor kilepek a jatekbol es masnap vissza, teljesen random helyen talalom magam, de volt mar olyan, hogy Slums-bol Old Town-ba rakott es forditva.
Tobbszor beestem a palya ala, sot egyszer sikerult ugy atrugranom egy falon, hogy olyan szobaba kotottem ki amibol nem volt kiut, az volt a szerencsem, hogy meg nem mentett a jatek, kulonben lottek volna a kozel 60 ora jatekidomnek.Aki sik terepen gyilkolaszik ejszaka, az vigyazzon ha felkell a nap, es elkezdi felvenni a legyilkolt zombik altal elszort csomagokat, szokott jonni a semmibol egy sarga ruhas palackos rohanva, es felrobbantja magat, 3x haltam meg igy, szedegettem a csomagokat aztan egyszer csak ott termedt es buuuummmm, pislogni nem volt idom, nem, hogy cselekedni barmit is

Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest