- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci12234
tag
válasz
Devil Smile
üzenetére
de a többi dlc az külön lehet megvenni szoval nem értem hogy kerül bele ha megveszem a season passt
-
laci12234
tag
sziasztok van egy olyan kérdésem ha csak az alap játék van meg eredetibe akkor megkell venni az összes kiegészitöt ahoz hogy menyjen a following kiegészitő vagy elég az alap játék ??
-
Mr.Csizmás
titán
-
_ocsisajt
őstag
Köszönöm srácok a segítséget mindekitől!

-
daveoff
veterán
válasz
Angry Rabbit
üzenetére
Bocs, nem válasz akart lenni!

-
Zsmester89
őstag
válasz
Angry Rabbit
üzenetére
Ha jól tudom a konzolos megjelenés 12.-e (Európában).
-
daveoff
veterán
válasz
Angry Rabbit
üzenetére
Jó cucc ez a The Following DLC!

-
Angry Rabbit
tag
Sziasztok.
Valaki tud vmi konkretumot esetleg a PS4 verzio megjelenesi idopontjarol? Magyar accal tolom. Tegnap este leszedett majd 8 GB-nyi frissitest a jatek,de a Following nincsen sehol. A store-ban sincsen fenn es a jatekon belulrol sem erem el.
Elore is koszonom ha van infotok! -
takacsbotond
őstag
i7 3770 + GTX 970, minden maxon (látótávolság is) 60FPS alá egyszer sem esett a following, és a grafika is sokat fejlődött.
Sajnos a sztoriból nem mindent értek, ezért várom a magyarítást. -
Gretel
tag
válasz
Zsmester89
üzenetére
A kocsik nagyon tetszenek.
Mást se csinálok, mint ide-oda furikázok és mindent elcsapok, ami az utamba téved.
Kéne már haladni a történettel is. :"""D -
Zsmester89
őstag
Nagyon bejött a kiegészítő
A kocsik és fejlesztései is baromi jók
új ellenfelek, küldetések, fegyverek...stb... 
Valaki jön coopba? -
Mr.Csizmás
titán
na már csak 2 (3) óra, és csapathatok

-
davidsone
addikt
a following független az alap mentéseitől skillektől nem? mint a FC4-ben a valley of the yeti...
-
Drenadar
veterán
mennyi energiát/időt kell belefektetni ahhoz hogy meglegyen a bow?
az eddig használt karit egy az egyben átvihetjük a cuccaival a the followingba?
-
micafighter
nagyúr
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Ha 2 szálat bir használni a DL, lehet jobb lenne egy 3258-as tuning pentium, két szálos teljesitményben baromi erős (az AMD alternativáknál sokkal erösebb), és még picivel olcsobban kijössz mint a kinézett AMD. Vennék alá egy jó deszkát és később lehet fejleszteni is ha kevés lenne, mondjuk i5-re.
Nézd meg hogy muzsikál egy huzott 3258 a DL alatt, tuti van róla teszt. -
daveoff
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
takacsbotond
üzenetére
az jó, mert nekem is fx6300 van....+7970/3gb

-
_ocsisajt
őstag
válasz
Devil Smile
üzenetére
köszi! Tomshardweres chartokat nézek random, de ott pl a 750 Ti veri az 570-est FHD-ben (ennyire számít a jó CPU? mert tomszéknak tuti valami jobb van, mint amit összelegóznék)

-
Devil Smile
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
nekem mar a GTX 570esen is neha meg reccen...igaz picivel fullhd felett jatszom.. 1920x1200.. a ram jo lenne 4Gb de az egyeb dolgok kb fele teljesitmenyt nyujtjak mint nalam.. osszehasonlitas
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
2 (Félig) off kérdésem lenne az egybegyűlteknek!
Cimborának legózok össze egy olyan gamer gépet ami inkább budget vanalon mozogna és elsődlegesen az ilyen típusú játékoknak az FHD-n futtatása lenne a cél, élvezhető szinten esetleg medium/szűrők off (40+ fps). Elsődlegesen ez a játék lenne a célunk, hogy coopban tudjuk tolni, jól! (én már nagyon várom meglegyen a gépe, mert eddig direkt nem nyúltam ehhez az alkotáshoz)

1: Mennyivel "ugrik" meg a gépigény az enchanced verzióval?
2: Akinek hasonló konfigja van amit tervezek neki az "kb." nyilatkozzon legyen oly szíves (és még 1920*1080 környékén játszik) már, hogy mennyire futna jól a játék!?Terv (ami a lényeg): proci: FX 6300 / vga: 750Ti 4GB / memó: 8GB 1600-os páros (+SSD-ről futna)
Köszönöm szépen!

-
Devil Smile
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
na orulok..
HA vki gondolja en mar 6-7 kozott otthon leszek.. az alapjatek 55% korul van
akar az alapjatekkal v az uj resszel is szivesen Coopozok...Steam ID: hunsmile

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Zsmester89
üzenetére
csak tipp, hogy plakátos lesz
tegnap a bozak horde-t kerestem, és hopp egy új plakát a hajléktalanszállón
ja meg questben kijelöltem. -
micafighter
nagyúr
válasz
Devil Smile
üzenetére
Igen abban benne van az alap + SP, és igy az egészre rákeresve megtaláltam én is
(Dying Light-ra kerestem az elöbb a PC játékok között, igy nem találtam, most az egészre az egész HA-n, igy egy találat lett
)A konzolokszervize dobozost küldene ugyanennyiért, de az elvileg leghamarabb csak 02.12-én jönne, az sokára van
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Illetve előrendeltem és nem irtak semmit a fiúk a konzolokszervizétől, az előrendelésről jött egy megerősitő email, de örültem volna egy olyannak is hogy hé figyelj 12.-én jelenik meg a dobozos, akkor tudjuk feladni, 2 nap és ott van nálad, vagy ilyesmi

-
Zsmester89
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Akörül megy a gyerek aludni, utána simán jó

--
Egész jók ezek a napi feladatok, de az új dlc-t merre találom?
-
Devil Smile
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Dying Light: The Following Enhanced Edition ezt talaltam ebbe tudtommal benne van minden nem?!

ha tevedtem akkor bocs..
-
micafighter
nagyúr
válasz
Devil Smile
üzenetére
Követem a topicot, elolvasok minden hsz-t de nem láttam itt hozzászólásba fullosat 11e-ért az 1 konzolokszervize-n kivül. SP van 7-8 ezer körül ez rendben van ezt mi ketten beszéltük itt nemrég, de fullosat nem látok 11-ért. Megnézem a hardveraprót de ha tudsz olyan megbizható boltot ahol 11e a fullos az továbbra is érdekelne.

Szerk. Sajnos harderaprón se találok. PC-re keresem egyébként.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Zsmester89
üzenetére
este 20-ig meló
majd 21h után 
-
Zsmester89
őstag
Steam: zsmester
aki akar jelöljön és menjünk 
-
Devil Smile
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
itt ph n is van 10700.-ert neten meg par hsz el ezelott volt irva..
-
micafighter
nagyúr
válasz
Devil Smile
üzenetére
Mik azok a helyek?
Én 1et találtam. -
Mate
nagyúr
Nekem is letöltötte elvileg magától a steam. Bár 13,7 MB-ot ír csak

-
Werkly
őstag
Ehhez kell az alapjáték vagy külön game?
Dying Light: The Following
Kösz! -
Devil Smile
őstag
A gamesplanet oldalan ujra van SP kb7400 ft ert!

-
Devil Smile
őstag
Aki esetleg ilyet vasarolt az meg tudna mondani h 1 v 2 kulcsot ad az Enhanced Edition?
Kulon van kulcs az alapjatekhoz?
-
Winne
nagyúr
Most így hirtelen nem fogtam fel, de mi ez a bounty rendszer?
Kiválasztottam mindent a listán, de ugye a térképen nem mutatja mi merre hogyan, most meg mennem kell el itthonról.

-
Rison77
senior tag
Teljesen jó arra ébredni, hogy az összes konzolos már nagyban tolja a kieget, pc-n meg se híre se hamva

-
Zsmester89
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Akkor 22 felé.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Zsmester89
üzenetére
áá, 12-20 vagyok ügyeletes holnap...

-
-
Rossi
addikt
válasz
Zsmester89
üzenetére
Már csak végig kell érnem a Witcher 3-on, nem lehet belőle sok vissza, 60-70 óra...

-
front3r
őstag
válasz
Zsmester89
üzenetére
Na most irigylem a PC-seket!

-
Zsmester89
őstag
Utolsó kedvcsináló
akkor holnap találkozunk a mezőn srácok. -
daveoff
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Attól függ milyen néven vagy ott....
Én daveoffHUN vagyok -
Mate
nagyúr
válasz
Zsmester89
üzenetére
Köszi!
Tesómmal még nem vittük végig az alapot és elkövetkező 1-2 napban csak egyedül fogok játszani, úgyhogy szerintem megszerzem az íjat

-
daveoff
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Én benne vagyok, nekem sincs meg az íj...

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Zsmester89
üzenetére
hard persze, jöjjön aki akar, és van rá igénye, hogy mindig elmászkálunk, stb. nemcsak a fő szálra koncentrálunk.
Bozak Horde valaki most du/este?
-
Zsmester89
őstag
Szórakoztatóbb.
Amennyiben nem béna a társad, akkor talán kicsit egyszerűbb is.
--
Mr.Csizmás: Ha normal/hard módon menne a téma, akkor csatlakoznék holnap délután kicsit, este többet
--
Devil Smile:
Good night, good luck
- meg lehet csinálni, csak a fő küldetést kell pörgetni. -
Devil Smile
őstag
asszem ma be kell fejeznem a jatekot akkor.. vegulis csak olyan 60% van hatra..

-
Mate
nagyúr
válasz
Zsmester89
üzenetére
Ad bármi pluszt, ha társsal viszi végig az ember és nem egyedül?

Arról van hír, hogy miként kapcsolódik a following az alapjátékhoz? Tehát karaktert, képességeket stb. tovább lehet vinni?
-
Ch0b
tag
Holnap Following!
Van valaki, vagy vannak akik co-op mennek, vagy szeretnének menni? Eddig csak egyedül játszottam, úgy vittem végig a játékot hard-on, de folytatni az új területen már az új nehézségen kellene. Persze egyedül is neki mernék menni, de érdekes lenne valami co-op móka. -
vvega30
senior tag
válasz
Zsmester89
üzenetére
jah néztem videót róla....
nah az az amit soha nem fogok megcsinálni, nem vagyok jó az időre menő dolgokban
-
Zsmester89
őstag
1600-2000 ft-ért kockáztatjátok, mikor steam-en tuti, hogy minden rendben lesz és azonnal megkapod.
---
Az íjat a Bozak horde kipörgetése után kapod meg. (30p kb
ha nem csapod szét a monitort közben) -
micafighter
nagyúr
válasz
Devil Smile
üzenetére
Na szuper, örülök hogy találtál

-
Devil Smile
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
na ha minden igaz talaltam 24euroert ROW season pass giftet steamtrades en
koszi ezt belovom majd otthoni gepre.. (most meloba vagyok)

-
micafighter
nagyúr
válasz
Devil Smile
üzenetére
Enhanced Steam böngésző kiegészitő sok más mellett beépiti az isthereanydeal árakat a steam weboldalára ha böngészőből nézed, ugyhogy azt is érdemes feltenni, nagyon hasznos.

Szerk: Most nézem tényleg azt irja hogy most kifogytak a DL SP-ből a Gamesplanet, de attól még meg tudod venni. Én lehet bepróbálkoznék mert max annyi hogy nem küldik egyből hanem pár nap mulva a kódot, lehet a Following megjelenést várják.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Devil Smile
üzenetére
Gamesplanet megbizható. Itt érdemes nézni az árak alakulását: isthereanydeal
Érdemes az isthereanydealbe kicsit belemerülni, mert itt tudsz csinálni wish listet is, beállithatsz árakat, és hogy emailbe figyelmeztessen ha a megadott ár alá megy az adott dolog, és a wish listedet megnézve egy pillantásból látod hogy alakulnak az árak az általad kinézett dolgokra
És rengeteg boltot követ az árak alakulásával. Arról nem is beszélve hogy price history is van, vagyis meg tudod nézni hogy alakultak az árak, mi volt a history low, azaz a leges legolcsóbb ár amiért valaha adták az adott dolgot. -
Devil Smile
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Igen ezt a 11e full gamet lattam de nekem megvan az alapjatek igy csak SP kellene...
Ez a Gamesplanet mennyire megbizhato? sose vasarolam innen..

ui. most nezem h kifogyott a kulcsokbol..

-
micafighter
nagyúr
válasz
Devil Smile
üzenetére
Nekem nincs meg az alapjáték, ugyhogy előrendeltem egy ilyet: [link] ez az alap játék + az SP, 11e. Az SP önmagában most itt a legolcsóbb úgy látom: https://de.gamesplanet.com/game/dying-light-season-pass-steam-key--2670-2?ref=itad, 7-8e kb.
-
vvega30
senior tag
válasz
Zsmester89
üzenetére
hogy lehet megszerezni az íjat?
-
Devil Smile
őstag
Ajjajj annyit beszeltek mar az SP rol h nem fogom tudni megallni es meg veszem en is...
gondoltam amig nem jatszom ki az alapjatekot nem szerzem be... de ez az ij meg a csapatjatek erdekelne..
csak megint beadni az asszonynak h a hetvegi 40e ert vasarolt horgasz cucc utan most 10e ert jatek...

szerintetek lesz vmi akcio holnap a megjelenes miatt?v epp ellenkezoleg.. 9-10e ftnal olcsobban nem talaltam.. Ti tudtok vmi olcsobb forrast ami megbizhato?

Good Game Good Hunt -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Zsmester89
üzenetére
zusammen az íjról maradtam le
de ma este gyúrhatnánk egy kicsit in gruppen 
-
Zsmester89
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Megvettem a sp-t és feloldottam a bozak íjat meg a bozak maszkot
míg mielőtt az új dlc-be vetnénk magunkat
vagy mire kérdeztél rá? -
Rison77
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Igen, az achik már elég régóta fent vannak, kb 3 hete. Csak ugye semmi előrendelés, letölthető tartalomnál se írja, sőt még a játék oldalán se találni arra utaló jelet, hogy itt bizony kiegészítő lesz ma vagy holnap.
-
Rison77
senior tag
Van valami info már, hogy mikor unlockolják magyar idő szerint a játékot? Mert elég érdekes módon steamen se híre se hamva se a followingnak se az Enhanced Edition-nak, vagy én vagyok vak?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Zsmester89
üzenetére
??
valamiről lemaradtam 
-
davidsone
addikt
válasz
Zsmester89
üzenetére
qurva nehéz egyedül én mindig a postaládás robbanós trialt meg az utolsót bsztam el a többi már rutin szerűen ment, de kemény volt

-
davidsone
addikt
válasz
Zsmester89
üzenetére
egyedül nyomtad le?
-
Zsmester89
őstag
Be the Z frissítés

-
daveoff
veterán
-
Zsmester89
őstag
Sry
szerintem pénteken rádobom a sp.-t én is 
-
micafighter
nagyúr
válasz
Zsmester89
üzenetére
A mostani árakat elnézve nagyon jó ár annak akinek az alap sincs meg. De még history low alapjáték + dlc-nél is alig drágább, plusz ez dobozos.
Kellett neked belinkelni.. nem bírtam ki hogy ne rendeljem meg
pedig várni akartam még rá akciót :,( -
törölt tag
-
Rison77
senior tag
válasz
Zsmester89
üzenetére
Egyéb helyeken ~7200 Ft-ért már hozzá lehet jutni egy sp-hez. A mindent bele csomagot nem tudom, hogy lehet e aktiválni a fiókon úgy, hogy már az alapjáték megvan, hiszen az tartalmazza az alapjátékot is. Season pass-al külön jobban járnál.
-
Zsmester89
őstag
Az alap játék megvan, sp az most kb 10e ft
Ha jól látom a mindent bele csomag 11.500 a boltokban előrendelve 
-
Drenadar
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
és ha ugyanitt kiválasztom hozzá a teljes gamet SP-vel még akkor is olcsóbb? nah mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- Ryzen 7 5800X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A kocsik és fejlesztései is baromi jók

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

végre....