Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
Én is elolvastam.
Magyarul a fenti két lemez tökéletes, ha az olvasásteszt jó.
Nekem pioneer íróm van és a minőségellenőrzésnél a start gomb szürke
cdspeed-nél, csak az olvasásteszt megy.
Eddig nem tudtam miért, de nem is foglalkoztam vele.
A cikket elolvasva gondolom azért, mert nem támogatja az író a minőségtesztet.
De ha hamis eredményt ad, akkor nem is akarom lefuttatni. -
remington2
senior tag
válasz slaci007 #1189 üzenetére
Hali
4x-8x között nálam is szépen visszaolvashatóak (bár csak az olvasási tesztet csináltam meg), de az itteni pletyka miatt nem tudom hogy hosszabb távon is rajta marad-e. Amiket én írtam azok egy hónaposak csak. Ezért nem tudom bevásároljak-e belőle.
Mod: ezt a "felejtős" véleményt philips ritekf1-es lemeznél olvastam. A maxell-ritekf1 eltér ettől?
[ Szerkesztve ]
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
remington2
senior tag
válasz slaci007 #1189 üzenetére
Bocs a dupláért
slaci007: Akkor a fenti maxell ritekf1et felejtsem el? Azt írtad, hogy szépen írják őket az írók. Nekem is szépen visszaolvassa (bár minőségi tesztet nem csináltam), persze kérdés hogy meddig.They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
remington2
senior tag
válasz slaci007 #1199 üzenetére
Az íróm Pioneer DVR-111D.
Az általad említett boltnál Verbatim 16X - TaiyoYuden - JAPAN 50db/henger elég jónap tűnik
Bár ők úgy látom a postát (?) használják kézbesítésre. Bennük lehet bízni ilyen ügyekben?
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
legenda
válasz slaci007 #1896 üzenetére
a firmware frissítésének a fontossága nem vitatott!
a ridata dvd+r r03 lemezek nálam hasonlóan jó (sőt!) eredményt hoztak, mint nálad az f1 mid. a ricoh olcsóságáról viszont annyit; nem hinném, hogy bárki olcsóbban tudna nekem bármilyen(!) ricoh lemezt szerezni, mint amennyiért én vettem a fent említett ridata korongokat... de ettől függetlenül a ricoh ár/érték aránya nagyon jó - ezt sem vitatom!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
KMT
addikt
válasz slaci007 #1912 üzenetére
És ezek közül melyiket érdemes?
Original Optiarc AD7173A firmware 1-03
Liggy's AD-7173A Bitsetting Firmware 1-03
Dee's AD-7173A 1-O3 Modified FirmwareTegnap megpróbáltam az eredeti firmware-t felrakni, de kiírta, hogy update failed, és nem reagált a rendszer semmire, csak az egér mozgatásra. Reset-eltem, szerencsére működik a meghajtó. Ezt mi okozhatta? Bezártam mindent, a nod32-t is, viszont a feladatkezelőben ott maradt a nod32krn.exe. Ez bezavarhat?
-
Atomgeszi
veterán
-
Dolphine
addikt
válasz slaci007 #2261 üzenetére
Köszönöm szépen, hogy fáradoztál vele!
Lenne viszont egy nagy kérésem Hozzád! Ha nem nagy gond leírnád nekem részletesen (alias: szájbarágósan) akár priviben is, hogy hogyan kell ez a programot használni? Mert nekem még egyszer sem sikerült ezt grafikont elővarázsolni!
Előre is köszönöm!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Blackdeath
aktív tag
válasz slaci007 #2636 üzenetére
hát ilyen nincs. veszek 100db sony-t, és tessék. simán vehettem volna mcc-s verbát, hisz látszólag semmi baj sincs a kínában gyártottakkal. jó mi?
látszik hogy az új taiyo-k se olyanok már mint régen. durva, hogy már az mcc-s jobb minőséget ad.
mindegy, most már nem dobom ki a sonykat. megírom, azt lesz ami lesz. annyira azért csak nem rosszak.
-
cocka
veterán
válasz slaci007 #2662 üzenetére
Azért a Lite-on nem az az író, amit minden utcasarkon pár ezerért vesztegetnek.
A tipikus és jó eséllyel jóval több helyen kapható írok ezek: Samsung, LG, NEC, Pioneer, ASUS
A többit meg úgy kell megrendelni Pestről. Ha egyáltalán rajta van az adott számtechbolt rendelhető termékpalettáján. De nekem az volt a kedvencem mikor Pesten azt mondták, hogy hát majd hétfőn kapunk a nagyker.-ből. Majd biztos megvárom mi?
Tehát a hol mi Lite-onoknál meg Plextoroknál meg Teacoknál 2 eset van:
Fővároson kívüli városokban: Jó esetben van 1 db üzlet, ahol készleten vannak, a többiben meg rendelhetők vagy nem. Ez utóbbi szokott a jellemző lenni.
Fővárosban pedig: Van csak legfeljebb máshol. -
VaMik
tag
válasz slaci007 #3185 üzenetére
Ezek az általad mért értékek elfogadhatónak mondhatók? Nem nagyon tudom a szakaszhatárokat és gondolom nem egészségesek azok a kiugró értékek amik belevágnak a fentebb futó fügvényhatár görbébe. Tudom hogy nem csak az összérték a fontos hanem annak eloszlási arámya is.
-
gg72
veterán
válasz slaci007 #3381 üzenetére
Ahogy látom, a Plextor 880SA-val működik a KProbe, de mi a helyzet a Nero CD/DVD Speed-del, ill. az OptiDrive Control-lal?
A PlexUTILITIES egyébként milyen eredményeket ad, tudnál egy screenshotot linkelni? Ahogy itt elnézem, gyakorlatilag olyan, mint egy KProbe:
Ilyet tud valóban?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 39.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 860 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HGST 10TB Enterprise sata3 100/100
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest