Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
válasz
Matrox1995
üzenetére
Lentebb látod a válaszokat. Nem olcsó, de megoldható. Mondjuk én el nem adnám az Ustym 4K-t, annyira jó kezelni, de nálam kábel mellett van 3 műhold jelét is veszi (ezután nem vagyok hajlandó nem linuxos boxot venni)

De áruljátok már el, mik azok a műsorok, amik ennyire fontos archiválni? A fenti boxba nekem egy 32 Gigás microSD van, arra veszek fel ha valamit nem tudok megnézni, de ha láttam 99% törlöm is.Engima2-es boxba be a kártya és máris bármit megcsinálhatsz. (A PR-telecom-os kártyát úgy tudom nem párosítottak, volt nálam több Amiko box is, amit eredetileg a PR osztott ügyfeleknek és még benne volt a kártya.)
-
válasz
Matrox1995
üzenetére
Én is ilyet kerestem...
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Ulefone Armor 33 Pro
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest