Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
" ... Hardveres h262 dekódolás intelen nincs engedélyezve, ..."
Ha H264-ről beszélünk akkor az intel GUID mizériáról tudtam, de az egyes felbontások hibás kezeléséről nem. Nálam a Windows 7 x64 "beépített" codec-je fut GMA X4500 MHD felett ( m1HD / m2HD, 1440x1080i, (H.264) DXVA, CPU load ~= 5% ). Az tény, hogy Nálam az MPC-HC beépített H.264 / DXVA codec-je sem kezeli rendesen ezt az intel vezérlőt.
" ... SQL szerver meg nem szerver, hanem SQL CE, ..."
Így megnyugodtam. Amikor a telepítés során megjelent az MS SQL installálás, akkor nem figyeltem eléggé a feltörő rosszérzéstől elvakulva ...

" ... A csatornaváltásban még vannak tartalélok, szerviz és a kliens program közti timeshiftelés és az első keyframe várás miatt ilyen lassú. ..."
Reméljük a tartalékokat sikerül kiaknázni, akkor biztosan sok embernek örömet fog okozni ... Ezeket nem lehet valahol beállítani? Homesys-ben felületes elsőbálozó vagyok ...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann