Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
" ... Hardveres h262 dekódolás intelen nincs engedélyezve, ..."
Ha H264-ről beszélünk akkor az intel GUID mizériáról tudtam, de az egyes felbontások hibás kezeléséről nem. Nálam a Windows 7 x64 "beépített" codec-je fut GMA X4500 MHD felett ( m1HD / m2HD, 1440x1080i, (H.264) DXVA, CPU load ~= 5% ). Az tény, hogy Nálam az MPC-HC beépített H.264 / DXVA codec-je sem kezeli rendesen ezt az intel vezérlőt.
" ... SQL szerver meg nem szerver, hanem SQL CE, ..."
Így megnyugodtam. Amikor a telepítés során megjelent az MS SQL installálás, akkor nem figyeltem eléggé a feltörő rosszérzéstől elvakulva ...

" ... A csatornaváltásban még vannak tartalélok, szerviz és a kliens program közti timeshiftelés és az első keyframe várás miatt ilyen lassú. ..."
Reméljük a tartalékokat sikerül kiaknázni, akkor biztosan sok embernek örömet fog okozni ... Ezeket nem lehet valahol beállítani? Homesys-ben felületes elsőbálozó vagyok ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Call of Duty: Black Ops 7
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Eltűnt a fél internet!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann