- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
premete #6434 üzenetére
8at kaptunk tőle haverral, összeesen annyi problémát találtam, hogy az egyik antenna kábele hibás... nameg a távirányító valami egészen más nyelven beszél mint amit a tuner vár
Viszont működnek. De másik item amit ismerőseim rendeltek szintén tőle 2 hibás volt (egyébként valóban úgy nézett ki mint a kisképen ebay-en), az picit másabb mint amit én kaptam (égett chip volt ebben: [link]).
Ma néztem épp azt amelyikből rendeltem és kb minden országot tiltólistára tett. Lehet hogy így zárja le azokat az itemeket, amikre már nem akar rendelést felvenni. Fura, hogy amelyiket te linkelted azt eddig nem találtam.
Ezeknél pl nem szállít:
[link], [link]Pár órával ezelőtthöz képest is változott.
Itt szállít:
[link 5.49GBP], [link]Tiszta hülye ez az ebay...
amiből már rendeltem tőle most ezt írja ki:"Unfortunately, access to this particular item has been blocked due to legal restrictions in some countries. We are blocking your viewing in an effort to prevent restricted items from being displayed. Regrettably, in some cases, we may prevent users from accessing items that are not within the scope of said restrictions because of limitations of existing technology. Please accept our apologies for any inconvenience this may cause, and we hope you may find other items of interest on eBay." [link]
(#6438) Rick4:
viszont alcor 1200-as vevő 2 ezressel többért van, és ahhoz még magyar support is jár, és firmwarefrissítés.(#6432) lorenzen
dxva2 előnye ati kártya esetében. hogy win7 alatt a durvább profillal kódolt anyagot is szépen lejátssza (killa sample is). A hd3650-es kártyám ami dxva1 kompatibilis, az nem képes a problémás anyag játszására, míg az integrált hd3200 és az összes hd4xxx és újabb kártya dxva2 módban hibátlanul játsza őket. Xp alatt ez nem lehetséges, mert ott csak dxva1 van. Nvidia kártyánál nem tudom, ott lehet hogy megfelelő kodekkel cuda-val xp alatt is visz mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- Fujifilm X
- Vicces képek
- TV antenna és jelerősítés
- Gyúrósok ide!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged