- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrc
tag
Igen beszéltünk róla, viszont hiába V1.5 alatt egyáltalán nincs hang, mert nem is lehet AAC dekódert kiválasztani, az általam próbált 1.5+ verziónál pedig már ki lehetett választani AAC dekódert és volt is hang, viszont a kép meg lemerevedett.
Több AAC dekódert is kipróbáltam, viszont mivel fórumokon is azt olvastam, hogy abban a verzióban még bugos az AAC kezelés, így akkor hagytam a témát.
Most pedig, hogy a DVB Dream fizetős lett, ráadásul nem is olcsó, számomra már nem jelent alternatívát, így az újabb verziókkal már nem kísérleteztem. Könnyen lehet, hogy a legújabb fizetős V1.5c változattal már megy jól az AAC hang, ezt nem próbáltam.
Egyébként szerintem hiába tud hasznos extrákat a Dream, azokat leginkább műholdas vételnél lehetne kihasználni, dvb-t-hez olcsóbb fizetős alternatívaként ott a Dvb Viewer, ingyenesnek pedig a SmartDVB.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Óra topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- 1
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest