- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi63
senior tag
válasz
pinnacle #16661 üzenetére
Azt én kétlem, hogy ebből a felvett adást pl. át lehetne vinni PC-re. Vagy bármi máson vissza lehetne nézni. Egy kódolt adathalmazt vesz fel szerintem, amit semmi más nem kezel. De az nekem egyáltalán nem szempont, csak működjön az időzített felvétel EPG-ről. Nem pakolgatok én műsorokat PC-re, ez az opció nem érdekel.
Arra vannak linuxos STB-k, korábban linkelték pl. ezt. Na ez tuti .TS-ben rögzít, amit már egy jobb hajszárító is lejátszik. -
Kernel
nagyúr
válasz
Modulált kimenetre gondolsz valószínűleg, mint régen a videomagnóknál, ami egy adott csatornára (pl. UHF 33) felteszi a műsort.
Csakhogy az egyszerű analóg modulátorral SD-adást lehet szimulálni lényegében, azzal mit sem érsz. Digitális modulátort pedig nem tesznek ilyen eszközökbe, gazdaságtalan is lenne.
-
Watt25
veterán
válasz
Nem igazán értem, hogy hogy jön ide az antenna kimenet... Ha csak egy kártya van, akkor UPC kábel esetén a tévébe (is) bedugott koaxon kb. 20 csatornát nézhetsz (kódolatlanok), a többit pedig HDMI-n keresztül.
Ha a tévén is akarod nézni a felvevő bekapcsolása nélkül az összes csatornát, akkor kell két kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Diablo IV
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest