- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hieronymus
veterán
válasz
csabi63 #16677 üzenetére
"Nem, nem lehet. Mármint a felvett adást lejátszani más eszközön.
Mert gondolom erre volt kíváncsi mindenki.(rajtam kívül) Valójában .TS fájlt ment, ami szabadon másolható, csak éppen valami kódot tesz rá..."
Van egy tévém, ami hasonló problémával küzd. Kezdetben nézegettem a .ts tartalmát.
Ha jól értettem meg, amit láttam, akkor nincs igazi kódolás a felvételen.
A felvételhez tartozó adatfolyamok azonosító pidjét teszik értelmezhetetlenné. Ezért nem tudják a számítógépes programok értelmezni a .ts fájl tartalmát. -
válasz
csabi63 #16672 üzenetére
A fájlkiterjesztésből (.ts) nem derül ki, hogy az titkosított stream-e vagy sem. Mivel neves gyártó terméke, igencsak meglepő lenne, ha a titkosítás feloldása után mentené a streamet.
Amúgy hogy lehet kinyerni belőlük a fájlokat? Nem lehet, hogy csak VideoDV-re képes kiírni?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest