- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szvl
tag
Sziasztok!
Digi kábeltv-hez keresek DVB-C box-ot.
Átbogarásztam egy sor számításba jövő box használati útmutatóját (Opticum XC 403, Golden Media 9060 HD, Amico CHD 7900, Synaps CHD-3000 HD, Opticum HDC 10). Meglepődve tapasztaltam, hogy az általam megszokott táblázatos formában (egy kb. 10 soros táblázat minden sorában egy csatorna következő 2-3 órányi műsorai vannak felsorolva) ezek a box-ok nem mutatják meg az EPG-t.
Ilyen táblázatra gondoltam: [link]
Ezzel szemben ezek a box-ok egy csatornának tipikusan az aktuális, esetleg a következő műsorát mutatják. Mint pl. a GoldenMedia 9060 használati útmutatójának a 10. oldalán látható: [link]Tudnátok olyan PVR funkcióval rendelkező DVB-C box-ot javasolni, meg tudja mutatni az EPG-t az általam megszokott táblázatos formában (is)? Extra kívánság, hogy az EPG nézegetése közben az aktuális csatorna képe kicsiben vagy háttérben látható legyen és a hangja se némuljon el.
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bluetooth hangszórók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest