- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Őskoczka
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Sziasztok!
Ma vettem egy MSI Digivox Mini Hybrid-et, usb-s. Koax megy bele a tv-ből (illetve nemtudom pontosan honnan is, mert van t-home-os boxom, de ha nem használom, tudok a tv-n analóg adást is nézni, de a szerelő azt mondta, úgy kötözgette be, hogy ha lesz tunerem, fogom tudni használni), elvileg ezzel nem lehet gond.
Telepítés oké, beállítgatok szépen mindent, csatornákat megkereste, tárolta, az egyik gond az, hogy bár kép van, hang az nincsen. A másik pedig az, hogy beállítottam neki, hogy PAL-B, save, és mire újra nézném a tv-t, visszateszi valami másikra ami elszínezi idióta színekre a képet... szóval hiába mentem el, mire benyomom a tv-t már megint rossz.
Hogyan tudok rá hangot varázsolni, és elmenteni vele azt, hogy PAL-B-t használjon? Ne ntsc-t vagy mi a tökömet, szivárvány színű tőle a kép...
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mobilinternet
- Nyaralás topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Ford topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest