Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- potyautas: Idővándor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Sziasztok!
Ma vettem egy MSI Digivox Mini Hybrid-et, usb-s. Koax megy bele a tv-ből (illetve nemtudom pontosan honnan is, mert van t-home-os boxom, de ha nem használom, tudok a tv-n analóg adást is nézni, de a szerelő azt mondta, úgy kötözgette be, hogy ha lesz tunerem, fogom tudni használni), elvileg ezzel nem lehet gond.
Telepítés oké, beállítgatok szépen mindent, csatornákat megkereste, tárolta, az egyik gond az, hogy bár kép van, hang az nincsen. A másik pedig az, hogy beállítottam neki, hogy PAL-B, save, és mire újra nézném a tv-t, visszateszi valami másikra ami elszínezi idióta színekre a képet... szóval hiába mentem el, mire benyomom a tv-t már megint rossz.
Hogyan tudok rá hangot varázsolni, és elmenteni vele azt, hogy PAL-B-t használjon? Ne ntsc-t vagy mi a tökömet, szivárvány színű tőle a kép...
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Horgász topik
- Videó stream letöltése
- Battlefield 6 - Három nap alatt több mint hét millió példányt adtak el belőle
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest