Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Idővándor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Én még a II. emeleten is padlószinten találtam a legjobb vételt. De én is mit össze kínlódtam szobaantennákkal is, lepkeantennával is, ablakon kívül is. Egy ideig a dohányzóasztalnak támasztva használtam, így volt nézhető.
Majd egy váratlan ötlettel a lepkeantennát betettem a sarokba, a TV mögé, ahol nem is látszik. Kifelé néz, a fal felé, egy reflexiót vesz, ugyanis az adó pont ellenkező irányba van. Persze, el kell találni egy bizonyos szöget, de utána stabilan nézhető.
Legjobb lett a vétel. Így már elviselhető, míg beindul nálunk a helyi adó, hiszen a sarokban senkit nem zavar az antenna. Vertem volna a fejem a falba, hogy pont a legkézenfekvőbb helyet ki sem próbáltam...
Egyébként nálam a lepkeantenna beépített erősítőjét a DVB-T vevő 5 V-ja táplálja, ez is optimális, mert bár az erősítő 12 V-os, de 12 V táppal már túlvezérlődik, gerjed, torzul a jel, rosszabb lett a vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest