- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acor
aktív tag
Van is zavar az eroben
Mar kiderult mi a gebasz
Nincs benne DVB-S, mert rosszul rendeltuk meg, illetve en azt hittem a philips.de altal hogy csak egy fele letezik, de kiderult, hogy ketto fele van es az egyikbol tortenetesen az enyembol kihagytak a DVB-S-t........Szoval en is meglepodtem!!!
(zarojelben jegyzem meg tobb mint 2000eu egy ilyen tv akkor, miert gyartanak olyat amiben nincs szerintem ez alap...... )
Es igazad lehet itt a foldfelszini adasok lehetnek ezek:
Amugy a negy csatorna 3sat, Kika, ZDF es ZDFinfo es bar ebbol ki lehet talalnio.ban vagyunk.
Holnap visszaviszik, de mivel nincs nekik raktaron, ezert penzt kapunk vissza es mashonnan kell megrendelnem.. igy par napot csuszik a dolog, hogy ujra tv-zhessek.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3 TB WD RED (WD30EFRX) 1000+Nap 100/100
- PlayStation 5 DualSense Controller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Asrock IMB-1222 Mini ITX Ipari PC
- Pixel 7 Snow 128GB - 2 hónapos - Emag vásárlás - 10 tok+fóliák
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest