- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
upszilon
őstag
Win:
- smartDVB
- altDVB
- DVBDream
- HomeSys
- VLC
- Windows Media Center (W7 alatti)Végigpróbáltam. Sajnos nekem egyik sem jön be. Ami .net-et akart telepíteni azt élből kihagytam. A fizetőst is kihagytam. A többi vagy lefagyott, vagy egyszerűen nem találta az adást. Pedig a VLC egyből és dalolva! Jó is lenne, csak nehézkes a kezelése és nem tudok vele felvenni. Érdekes, hogy nekem a Splash-lite is lefagy. A fene tudja, talán az a baj, hogy AMD-s alaplap, vagy az új ATI HD4250-est nem tudják elfogadni? Van egy régi overlay-ellenőrző programom a Canopustól, az nem talál overlay-t. Emiatt például nem megy az ősrégi Let'sEdit2-es progim sem. Pedig az aztán mindenen ment, még a vasalódeszkán is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest