- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gr89
csendes tag
Sziasztok!
én is beszereztem egy ilyen Ebay-es USB vevőt. Itt Debrecenben tökéletes a kis antennájával is. Otthon viszont nem megy(Mátészalka). Igazából az nem is érdekel, de itt Debrecenben tökéletes, igazából ezért is vettem, mert olcsóbb, mint a kábeltv, meg úgyis csak keveset nézek tv-t. Kipróbáltam pár programot, egy eddig elég jó. konkrétan Homesys ami megy tökéletesen eddig, ki lehet választani benne a toronyt, amiről venni akarom és akkor nem nyálazza át az összes frekit, hanem csak azokat nézi. A Media Center a mux A-t nem is találta meg, csak a mux C-t. A többi jónak tartott program meg vagy nem indult el, vagy a free verziónak hála nem lehetett semmit csinálni benne.
A kis gyári antenna a radiátorra van rátapasztva, így tökéletes az adás. Szóval boldog vagyok, hogy nagyon megérte az az 1800Ft-ot ez a kis vevő.A HD adások is szépen jönnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hisense U5120GW 5.1.2 csatornás Hangprojektor 510 W teljesítmény -Dolby Atmos és DTS:X támogatás
- T16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook White unibody eladó töltőárban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest