Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
zhagyma
üzenetére
Szerencsére találtam olyan helyet, ahol viszonylag jó a megvilágítás (bakker rudi és a többi ph cikkírók, írhatnátok arról is hogy mennyire nem egyszerű normális fotókat csinálni egy készülékről
)A két legjobban sikerültet ide is beteszem, de mivel van ami egyik képen olvasható, míg más dolog másik képen, így minden próbálkozást kitettem egy tárhelyre. Van a hátlapról és oldalsó irányból is pár kép.
Ebay dongle($7.69 link): összes kép

DX dongle($13.42 link): összes kép

Itt a 8adik emeleten nem veszek észre különbséget, de holnap esetleg meg tudom nézni hogy földszinten a város más pontján (ahol a dx-es bizonytalankodott már) jobb vagy rosszabb az ebay-es változat (a kis tekercsei a szerény elektronikai ismereteimmel némileg optimistává tesznek).
[ Módosította: ollie ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- GTA V
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby rádiós topik
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Call of Duty: Black Ops 7
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)