Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Nos, én se értem, pont azokért, amiket írsz.
A DVD olvasó magyar nyelvű leírásába van leírva, hogy "külső eszközre való csatlakozás", és ott van, hogy DVD-t megnézhetek rendes, nagy TV-n is (tehát nem csak a kijelzőn).
És akkor itt jön a megjegyzés, hogy a TV adást azt már nem. Pedig pontosan úgy van, ahogy mondod, a set top box helyett szerettem volna 2 legyet 1 csapásra.A PHilips magyar honlapján néztem, elvileg MPEG4-es kódolású DVB-t kezel, bár azt hiszem, ez így nincs leírva, de végig hajtogatja, hogy Magyarországon használható.
Divx-et, azaz MPEG4-et is kezel, tehát szintén nem értem. Le lenne tiltva? Bár kompoziton nehezen tudom elképzelni.
Scarton már ugye meg lehet valósítani, nem ? Mert a T-home setupb boxjából se tudom rávenni a DVD írómra a kikölcsönzött műsorokat, mert "le van tiltva".
Valahogy csak megoldják....
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest