- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vela
csendes tag
Sziasztok !
Egy kis segitséget szeretnék kérni a TotalMediaval (v3.5) kapcsolatban. Egy MSI Digivox II mini v3.0 USB-s tunerrel nézem és veszem fel a Téli Olimpiát az m1 és m2-ről. A problémám, hogy a felvett anyagokat semmi mással nem tudom lejátszani, csak a TM-val. Próbáltam VLC-től kezdve, WM Player-en keresztül Avidemux-ig mindennel. Egyedül ez utóbbival értem el némi eredményt. De ez is néhány másodperc után crash-el.
Nem értem a dolgot : milyen formátumban, vesz fel ez a cucc ? A kiterjesztés MPG de a Avidemux szerint H.264 . Ami ugye jogos, mert hogy ebben a formátumban sugározzák az adást, mintha mégsem teljesen az lenne, mert panaszkodik a B framekre. Vagy csak arról van szó, hogy vételi gyengeség miatt korrupt lesz a file ? Akkor a TM miért tudja kifogástalanul lejátszani az anyagot ?
Ja, egyébként tetőantennával próbálkozom, és a TM szerint 100 % -os a vételi minőség.
Ennek függvényében marhára nem értem a dolgot. Van valakinek ilyen problémája ?Köszi
Vela
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Béta iOS-t használók topikja
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 7 Pro 128GB
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest