- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
válasz
attuska #4222 üzenetére
A linuxtv.org-t és a kapcsolódó levelező listákat magam is nézegetem a forráskóddal együtt. Készülget a WinTV HVR 930c / Hauppauge Quattro / Cinergy HTC XS HD driver, csak lassan (zárt kódbázison már működik a fejlesztő szerint). Gondoltam hátha bennfentesebb információid is vannak. Az xbmc egy linux-n is futó HTPC frontend, ami bele illene az otthoni rendszer koncepciómba. Én is csak innen tudok róla: dabadab munkássága a logout-n
Az XC5000 chipről (WinTV HVR 930c-ben is ez van) / linux driverről és általában a tunerekről itt is olvasható némi fejlesztői információ (Devin Heitmueller tűnik aktívnak a csapatból): KernelLabs.com
Ha jól sejtem neked sem létkérdés a DVB-T.
adam3 Biztos triviális, de úgy tudom az osztrák adások MPEG2-sek. Talán kódek?
-
GBogyó
tag
válasz
attuska #4222 üzenetére
Én is keresek egy általánosságban jó dvb néző alkalmazást linux alá, de a kaffeine, vlc, me-tv marhára ronda ahhoz képest, hogy valami minimális design-t elvárnék. Ezért nyitottam a média centerek felé, de még nem sikerült eredményt elérnem.
Sajna a win7 alatti media center szép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest