- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Értem. Windows Média Center-t nem használok, ezért nem is tudok rá mit mondani (Én DVB-C-t használok és a tunerem ezen része a WMC-ben hivatalosan nem támogatott). Mondjuk az AAC hang támogatásra Nekem külön kellett kódeket feltenni, gondolom a WMC is letöltött valamit valahonnan (régebben ezt szokta csinálni). Én Windows 7 x64 RTM Enterprise verziót használok. Ezen a TSReader normálisan működik a DVB-T tuneremmel.
A TSReader screen capture elemzése egyszerű. A tunered drivere, vagy a TSReader Lite BDA kompatibilis forrás drivere nem passzol egymáshoz. A windows 7 alatt a Microsoft "megreformálta" a BDA interface-t a vissszamenőleges kompatibilítás mellett.Emellett 32 bites TSReaderLite verzió fut 64 bites rendszeren. Van bőven hibalehetőség. Emlékeim szerint a TSReaderLite dll-k közé be kell másolni a BDA 2.0 kompatibilis forrás dll-t, hátha lesz jelerősség / minőség. Mivel 01:27 percnyi idő alatt nem jött TEI error / continuity error (szép), ezért mondhatjuk, hogy 100% a Quality-d és "megfelelő" a Strength. A 810 MHz / UHF63 alapján Tokaj C mux lehet ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest