- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBmaster
csendes tag
Sziasztok!
Eddig is köszönöm a segítséget. De ami a problémát illeti, még mindig nem sikerült megoldani.
A 12663H-n lévő osztrák rádiókat keressem, de sajnos nem tudom behangolni. Mi lehet ennek az oka? Amit tudok:1./ Külső beltérivel, erre a tp-re állva elég erős jel 70-80% körüli van. Tehát szerintem a tányér és a fej illetve ezeknek a beállítása OK.
2./ A DVBViewer viszont 12400 fölötti tpk-ben nem talál további adókat (sem TV, sem rádiót)
3./ Kezdetnek egy nagyon gagyi kis DVB-S tunerkártyát vettünk, lehet, hogy ez a baj, mert ennek a tunere gagyi? Név szerint: Gigabyte PS-700 Lehet, hogy ez nem tud minden frekvenciát?
4./ Ha később HDTV-t is akarunk nézni ahhoz úgy is DVB-S2-s kártya kell, mit ajánlotok ami tud DVB-S és S2-t egyaránt? (és persze kezeli a DVBViewer)
5./ Mi lehet még a baj? Hogy lehetne kiszűrni ezeket a hibalehetőségeket?Ha egyedi hangolásban megkeresem ezt a TP-t és rányomok a hangolásra csak az első PET feliratú gomb világít pirosan és nem történik semmi.
Segítsetek!! Köszi:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest