- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Igen, így könnyen félreérthető; bocs.
Egyébként sima PC -s T-DAB vevőkkel sem vagyunk elárasztva pedig gyanítom jóval ésszerűbb áru lenne egy USB -s tuner mint pl. ez a drágaszág'. Persze azt hiszem pont cigam írta hogy PC -hez mennyire fölösleges lenne egy ilyen ha már neten át is lehet hallgatni; és van benne valami. Egy hibrid DVB-T/T-DAB tuner -nek nagyobb haszna lenne.Egyébként ötletem sincs miért nem tudják a DVB-T tuner -ek alapból a DAB -ot is fogni. A frekvenciák átlapolódását már én is észrevettem, maximum a kódolási mód lehet gond, ebbe nem látok bele de talán ez sem lenne akkora gond. Maximum az L sávot - ami ha jól tudom gigahertz -es tartományban van - nem tudná fogni de szerintem azt egyébként is mellőzik a kis lefedettségi lehetőségei miatt, idehaza meg főleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest