- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Igen, így könnyen félreérthető; bocs.
Egyébként sima PC -s T-DAB vevőkkel sem vagyunk elárasztva pedig gyanítom jóval ésszerűbb áru lenne egy USB -s tuner mint pl. ez a drágaszág'. Persze azt hiszem pont cigam írta hogy PC -hez mennyire fölösleges lenne egy ilyen ha már neten át is lehet hallgatni; és van benne valami. Egy hibrid DVB-T/T-DAB tuner -nek nagyobb haszna lenne.Egyébként ötletem sincs miért nem tudják a DVB-T tuner -ek alapból a DAB -ot is fogni. A frekvenciák átlapolódását már én is észrevettem, maximum a kódolási mód lehet gond, ebbe nem látok bele de talán ez sem lenne akkora gond. Maximum az L sávot - ami ha jól tudom gigahertz -es tartományban van - nem tudná fogni de szerintem azt egyébként is mellőzik a kis lefedettségi lehetőségei miatt, idehaza meg főleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest