- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugyu21
senior tag
válasz
zhagyma #2472 üzenetére
Nagyon köszönöm a részletes, még számomra is érthető magyarázatot.
Ez a megoldás több okból kifolyólag tünt számomra szimpatikusnak:
- mégis csak olcsóbb, mint egy stb
- nem kell külön még egy dobozt odatenni a többi tetejére
- a meglévő tuner használatával megmagyarázhattam magamnak, hogy nem volt felesleges pénzkidobás az mpeg2 DVB tuner a tv készülékbe.
Azt azonban nem tudtam, hogy ez ilyen bonyolult, és zsákutca gyanús, ... az eszköz leírása jó dolgokat igért, pedig csak elhallgatta a lényeget.
Tanulság: nem feltétlenül nekem, a nulla tudásommal, kell felvállalni az úttörő szerepet.
Az én tv-m slotja az általad leírtakon kívül, vagy azt megelőzően, azért nem fogadta a modult, mert szerintem hibás. Ezt azért gondolom mert más márkájú, sőt az enyémmel azonos márka és típusú tv is legalább reagált modul bedugására (megjelent a menű megfelelő helyén), az enyém azonban ügyet sem vetett rá. A többiből kivége a modul elég jól felmelegedett, mig az enyémben csak a tv-ből sugárzó kevés hőt vette át.
Ha minden igaz, ma még teszek egy próbát (találtam olyan helyet ahol UHF tetőantanna is van) és aztán félreteszem a témát.
STB-ben azért nem godolkoztam, mert a mai magyar DVB-T sugárzás mellett annak árát még túlzásnak találom. Esetleg egy megbízható, egyszerűen használható, PVR ready, okosítható, elfogadható áru combó érdekelne, ha tudsz ilyet ajánlani....vagy várok még a HD tv-zéssel, de akkor meg minek vettem a tv-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Google Pixel 7 Pro 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest