- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugyu21
senior tag
válasz
zhagyma #2472 üzenetére
Nagyon köszönöm a részletes, még számomra is érthető magyarázatot.
Ez a megoldás több okból kifolyólag tünt számomra szimpatikusnak:
- mégis csak olcsóbb, mint egy stb
- nem kell külön még egy dobozt odatenni a többi tetejére
- a meglévő tuner használatával megmagyarázhattam magamnak, hogy nem volt felesleges pénzkidobás az mpeg2 DVB tuner a tv készülékbe.
Azt azonban nem tudtam, hogy ez ilyen bonyolult, és zsákutca gyanús, ... az eszköz leírása jó dolgokat igért, pedig csak elhallgatta a lényeget.
Tanulság: nem feltétlenül nekem, a nulla tudásommal, kell felvállalni az úttörő szerepet.
Az én tv-m slotja az általad leírtakon kívül, vagy azt megelőzően, azért nem fogadta a modult, mert szerintem hibás. Ezt azért gondolom mert más márkájú, sőt az enyémmel azonos márka és típusú tv is legalább reagált modul bedugására (megjelent a menű megfelelő helyén), az enyém azonban ügyet sem vetett rá. A többiből kivége a modul elég jól felmelegedett, mig az enyémben csak a tv-ből sugárzó kevés hőt vette át.
Ha minden igaz, ma még teszek egy próbát (találtam olyan helyet ahol UHF tetőantanna is van) és aztán félreteszem a témát.
STB-ben azért nem godolkoztam, mert a mai magyar DVB-T sugárzás mellett annak árát még túlzásnak találom. Esetleg egy megbízható, egyszerűen használható, PVR ready, okosítható, elfogadható áru combó érdekelne, ha tudsz ilyet ajánlani....vagy várok még a HD tv-zéssel, de akkor meg minek vettem a tv-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Medence topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- DJI topic
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest